Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülfem Davut'un Evlenme Teklifini Kabul...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülfem Davut’un Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehveç, Ali’den yüklü miktarda para alıyor. Karşılığında ise Davut ile Gülfem’i ayıracağını vaat ediyor. Celal ile Fikriye’nin düğünleri oluyor. Bahar’ın kızı İpek hastalanıyor. Davut ile Gülfem, İpek’i Ankara’ya götürüyor. Orada Davut, peşlerine düşen iki adamı öldürüyor. Gülfem ile Davut o geceyi birlikte geçiriyor. Davut Gülfem’e evlenme teklifi ediyor. Gülfem, Davut’un evlenme teklifini kabul ediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Davut’un Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Kanunsuz Topraklar 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehveç, Ali’yle birlikte aldıkları hediyeleri yeğenlerine takdim ediyor. Gülfem’e, pahalı bir mücevher hediye ediyor. Ondan o kolye ile yüzüğü üzerinden çıkartmamasını istiyor. Celal, annesine Fikriye’yi istemeye gideceklerini söylüyor. Davut gidip Gülfem’e, hayırlı bir iş için onlara geleceklerini söylüyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehveç, Davut’a sert çıkıp müsait olmadıklarını söylüyor. Gülfem, Fikriye ile Celal’in birbirlerini sevdiklerini söyleyip teyzesini susturuyor. Davut’a ise, istemeye gelebileceklerini söylüyor. Bahar, İstanbul konsolosluğundan çağrılıyor. Kızını Davut’a emanet edip gidiyor. Fikriye’yi isteme törenine Davut İpek’le geliyor.

Kız isteme sırasında Mehveç yine huzursuzluk çıkarıyor. Gülfem, Fikriye’yi Celal’e verdiklerini söylüyor. Celal, ertesi gün madenciler lokalinde düğünlerinin yapılacağını söylüyor. Gülfem, kabul ediyor. Düğün günü Ali de geliyor. Gülfem, Ali’yi teyzesinin çağırdığını öğreniyor.

Gülfem, İpek’in ateşi olduğunu fark ediyor ve Davut’la birlikte onu hastaneye götürüyor. Davut, Kasapoğlunu arayıp ondan düğünde kalmasını ailesini ona emanet ettiğini söylüyor. İpek’in durumunun ciddi olduğunu öğrenince Davut, Gülfem’le birlikte Ankara’ya doğru yola çıkıyor.

Davut, yolda takip edildiğini anlıyor. İkili geceyi geçirmek için bir otele yerleşiyor. Davut, adamların kapıda nöbet tuttuğunu görüp aşağı iniyor ve onları etkisiz hale getirip uzak bir yere götürüp onları öldürüyor. Gülfem, Davut’un elindeki kanları görüyor. Ertesi gün jandarmalar geliyor ve kimlik kontrolü yapıyor. Jandarmalar Davut’un kolundaki kan lekesini görüyor.

Oda, kızının burnunun kanadığını söylüyor. Gülfem, Davut’un ne kadar kolay yalan söylediğine çok şaşırıyor. Davut Gülfem’e, bir takım devlet meselelerine dahil olduğunu, onları korumak için böyle bir şey yaptığını söylüyor. Ali, Bahar’ı bulup onunla konuşuyor ve onu Ankara’ya gönderiyor. Davut ile Gülfem, o gece yakınlaşıyor ve geceyi birlikte geçiriyor.

Davut, Gülfem’le tekrar evlenmek istediğini söylüyor. Gülfem de kabul ediyor. O sırada Bahar geliyor ve onları sarılmış bir vaziyette görüyor.

Kanunsuz Topraklar 15. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem’e Evlenme Teklifi Etmeye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler