Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 15. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem'e Evlenme Teklifi Etmeye...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 15. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem’e Evlenme Teklifi Etmeye Hazırlanıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülfem, Davut’la birlikte Bahar’ın kızını bulur. Davut’un yalan söylediğini anlayan Gülfem ona, çok kolay yalan söylediğini onu tanıyamadığını söyler. Davut ise Gülfem’e, hayatında gizlemek zorunda olduğu bazı sırlar olduğunu, onun da bu sırlardan biri olduğunu söyler. Gülfem, Davut’un konuşmasına bir anlam veremez. Kanunsuz Topraklar 15. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Davut Gülfem’e, evlenme teklifi etmeye hazırlanıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Davut Gülfem’e Evlenme Teklifi Etmeye Hazırlanıyor!

Kanunsuz Topraklar 15. bölüm 3. fragmanında; Davut Gülfem’e, ne yapıyorsa onlara zarar gelmemesi için yaptığını söylüyor. Onun çok güzel bir anne olacağını düşünmeye başlıyor. Mehveç, Gülfem’in Davut’tan uzak durması için onun aklını çelmeye çalışıyor. Gülfem ile Davut, geceyi beraber geçiriyor. Davut Gülfem’e, evlenme teklifi etmek istiyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 15. bölüm 3. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Sezai komutanın şehit olması herkesi derin üzüntüye boğar. Davut, Fransızların Gülfem’e ve ailesine zarar vereceğini düşünür ve onun kapısında sabaha kadar nöbet tutar. Sezai komutanın cenazesi tören eşliğinde defin edilir. Davut, Fransızların bu yaptığını onların yanına koymak istemez.

Gidip Ali’yle konuşur ve ondan Sezai komutanın celladını bulması için kendisine yardım etmesini ister. Bahar, Davut’a aşık olmaya başlar. Bunu anlayan Ali, Fransızlara gidip Bahar’ın Davut’la aşk yaşadığını onun elinde onlara ait belgelerin olduğunu söyler. Ali, Bahar’ı şikayet etmeden önce ondan o belgeleri alır.

Fransızlar Sezai komutanı vuran tetikçiden Bahar’ı öldürmesini ister. Davut, Ali’den Bahar’ın ölüm emri verildiğini öğrenip onun yanına gider ve celladın gelmesini bekler. Bahar’ın Fransa’dan kızı gelir. Davut, kızı oradan uzaklaştırır. Cellat geliyor ve Bahar’a silahını çektiği sırada Davut, onu etkisiz hale getirip jandarmaya teslim eder. Celal, Fikriye’ye evlenme teklif eder. Oda kabul eder.

Bu arada Yavuz, tüm parasını Asude’ye kaptırır. Kendisine geldiğinde konağa dönmekten başka çaresi kalmaz. Ali, Gülfem’in teyzesini bulur. Onun maddi durumunun iyi olmadığını evden atıldığını görür. Ona önce kendisini tanıtır ve çok zengin olduğunu, eğer Gülfem’in kendisiyle evlenmesi konusunda yardım ederse ona ne isterse vereceğini söyler.

Mehveç, yeğenlerinin yanına gelir. Gülfem, teyzesini karşısında görünce çok mutlu olur ve kardeşlerine bu büyük sürpriz olur. Göksel, celladı konuşturur ve Fransızların yerlerini öğrenip oraya Davut ve jandarmayla birlikte baskın yapar. Sezai komutanın intikamını Fransızlardan alırlar.

Kanunsuz Topraklar 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem’e Gizli Görevini Anlatamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler