Ana SayfaDizilerSadakatsiz 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali'nin İftirası Aras ile Asya'nın Arasını...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin İftirası Aras ile Asya’nın Arasını Açıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 47. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Aras’la konuşup artık Volkan yüzünden onunla kavga etmek istemiyor. Onu yemeğe davet ediyor. Asya, Bahar’a gittiğinde Ali Aras’a hakaretler etmeye ve her şeyi kırıp dökmeye başlıyor. Ali, Aras’ın kendisine vurduğunu söylüyor. Aras, annesinin bulunduğunu öğreniyor. Onun yanındayken Volkan geliyor ve oğluna vurduğunu öğrendiğini söyleyip Aras’ın üzerine yürüyor. Sadakatsiz 48. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali’nin iftirası, Aras ile Asya’nın arasını açıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Ali’nin İftirası Aras ile Asya’nın Arasını Açıyor!

Sadakatsiz 48. bölüm 1. fragmanında; Aras, Asya ile Volkan’la birlikte Ali’nin yanına gidiyor ve ondan gerçekleri anlatmasını istiyor. Ali, Aras’ın yüzüne baka baka yalanına devam ediyor. Aras, sinirlenip dışarı çıkıyor. Asya, onun peşinden gidip arada kaldığını söylüyor. Aras ise, kendisinin onun oğluna değil hiçbir çocuğa el kaldıramayacağını, onun da kendisine inanmadığı için ilişkisini devam ettiremeyeceğini söylüyor.

İşte Sadakatsiz 48. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 47. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, Aras’ın yanına gidip ona, ne olursa olsun öfkesini kontrol etmesi gerektiğini söylüyor. Aras, Volkan’ın kendisine ve ona yaptıklarına artık dayanamadığını ondan bir an önce Volkan’a gereken mesafeyi koymasını istiyor. Asya, Aras’ı yemeğe davet ediyor. Ali, Aras’ın eve geldiğini hemen babasına bildiriyor. Onula telefonda konuşup babasından tatlı alıp eve gelmesini istiyor.

Bahar’ın bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğreniliyor. Selçuk, Nil’e evlenme teklifi ediyor. Oda kabul ediyor. Ceren, hamile olduğunu öğreniyor ve bunu Derin’e söylüyor. Derin, Ceren’e gidip bunu Selçuk’a anlatmasını söylüyor. Oda gidip Selçuk’a hamile olduğunu söylüyor. Nil, Selçuk’u terk edip tekrar Asya’nın evine dönüyor.

Volkan, Leyla ile buluşuyor ve ona Aras’ın annesini bulduğunu, ondan Aras’ın annesinin onun bulmuş gibi göstermesini bulu yaparsa belki onunla tekrar aralarının düzelebileceğini söylüyor. Leyla, Kadir’i arayıp Aras’ın annesini bulduğunu söylüyor. Aras, bu haberi alıyor. Asya ile birlikte onun yanına gitmek istiyor.

Asya, Ali’yi yalnız bırakmamak için Bahar’ı eve çağırmaya gidiyor. O sırada Ali, Aras’a hakaret etmeye başlıyor ve eline ne geçerse yere fırlatıyor. Bahar geliyor. Ona Aras’ın kendisine vurduğunu söylerken Volkan içeri giriyor. Volkan, bunu duyar duymaz Aras’ın evine doğru yola çıkıyor.

Leyla, Aras’ın annesine kocasıyla bir kadın yüzünden ayrıldıklarını, o kadının çok tehlikeli biri olduğunu ve Aras’a zarar vereceğinden korktuğunu söylüyor. Volkan gelip Aras’ın üzerine yürüyor. Ona yumruk atıp oğluna nasıl vurduğunun hesabını soruyor. Asya, kime neye inanacağını bilemiyor.

Sadakatsiz 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Aras’ı Ali’yi Hırpalamakla Suçluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler