Ana SayfaDizilerCuma Dizileri 2021

İlgili Postlar

Cuma Dizileri 2021

2021’in gelmesiyle birlikte birçok dizi yayına girdi. Final yapan dizilerin yanında sezon finaline giren diziler oldu.  Cuma dizileri 2021 neler? Sezon finaline giren dizilerin yanı sıra birçok dizi yayınlanmaya başladı. Haftanın 7 günü farklı kanallarda, farklı konularla seyirci karşısına çıkan diziler, izleyicileri ekran başına kilitliyor. Diziler kadar dizi reytingleri de merak konusu…

Cumartesi dizileri

Cuma dizileri 2021’de neler var? Cuma dizileri 2021 reytingleri ne durumda?

Trt 1- 20.00 Film Kuşağı

Show Tv-20.00 Güldür Güldür Show

Atv- 20.00 Baş Belası

Kanal D- 20.00 Film Kuşağı

Fox Tv- 20.00 Aşk Mantık İntikam

Star Tv- 20.00 Film Kuşağı

Tv8- 20.00 Masterchef Türkiye 2021

Kanal 7- 20.00 Baş Tacım

Cuma günleri en çok izlenen diziler arasında Fox Tv’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam yer alıyor, farklı konusuyla seyirciyi kendine çeken Aşk Mantık İntikam cuma günleri zirvede! Cuma günleri Atv’de yayınlanan Baş Belası dizisi ise ikinci en çok izlenen diziler arasında. Farklı konularıyla izleyiciyi kendisine çeken diziler arasındaki rekabet ise bir hayli yüksek… Cuma günleri dizi izlemeyi tercih etmeyenler ise usta kadrosu ile ekranlarda yer alan Masterchef Türkiye 2021’i izlemeyi tercih ediyor.  Yaz sezonunun gelmesiyle ara veren dizilerin yanında birçok kanal film kuşağını tercih ediyor. Kimi film geçmişe götürürken, kimi film ise bir maceraya sürüklüyor.

Cuma günlerinin favori dizisi Aşk Mantık İntikam her cuma Fox Tv’de 20.00’da yayınlanıyor… Aşk Mantık İntikam hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

 

 

 

Cuma günlerinin sevilen dizisi Baş Belası her cuma 20.00’da Atv’de yayınlanıyor. Baş Belası hakkında detaylı bilgiye ulaşmak, yeniliklerden haberdar olmak için tıklayınız. 

Cumartesi dizileri

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler