Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat'ın Kararı Ne Olacak?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat’ın Kararı Ne Olacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, hamile olduğunu annesinden saklıyor. Ama Feride, onun hamile olduğunu anlıyor. Rafet, ünlü bir avukatla görüşüyor. Ama kimsenin suçunu başkasının yerine koyup sahte evrak düzenlemek istemiyor. Sedat, babasının kendisini gönderdiği yerden kaçmaya karar veriyor. O tam kaçacakken Nalan onun yanına gidip hamile olduğunu söylüyor. Sedat’ın kararı ne olacak?

Perşembe Dizileri 2021

Sedat’ın Kararı Ne Olacak?

Camdaki Kız 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, tam hamile olduğunu öğrendiği sırada Sedat’ın hapse gireceğini öğreniyor. Ortalık öyle karışıkken hamile olduğunu kimseye söylemek istemiyor. Feride, Nalan’ın kendisinden hamile olduğunu sakladığını anlıyor ve onunla birlikte Sedat’ın durumunun sonuçlanmasına kadar kızıyla kalma kararı veriyor.

CAMDAKİ KIZ 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cavit, medyayı kışkırtıp Rafet’in önüne çekiyor. Rafet, oğlunu kurtarmanın yollarını aramaya başlıyor. Danışmak için ünlü bir avukat şirketlerine geliyor. Onlara Sedat’ın yerine aileden başka birini o otelin sorumlusu olarak seçip sahte evrak düzenlemekten başka çareleri olmadığını söylüyor.

Rafet avukata, düşüneceğini söylüyor. Akşam yemekte Levent’ten bu şirketin sorumlusu olmasını istiyor. Levent, sabaha kadar uyuyamıyor ve kabul etmekten başka çıkar yol bulamıyor. Rafet’te, sabaha kadar uyuyamıyor. Muzo, kendilerine gelen avukatın sahte evrat düzenlemekten suçlandığını babasına söylüyor.

Cavit, onlara kurduğu tuzağın sonucunun nasıl olacağını beklemeye başlıyor. Rafet, düşünüp taşınıyor ve ne damadına nede kızına böyle bir ceza yüklemek istemediğini açıklıyor. Sedat’ı, Hayri’yle birlikte bir arkadaşının yanına gönderiyor. Zor şarta alışamayan Sedat, babasının kendisinin hapse atılmasına izin vereceğini anlıyor.

Bir an evvel oradan yurt dışına kaçmaya karar veriyor. Feride, kızının hamile olduğunu anlıyor. Nalan’da, annesine hamile olduğunu itiraf etmek zorunda kalıyor. Cana, Adil’in başına bela oluyor. Emri vaki yapıp onun evine geliyor. Feride, Cana evdeyken geliyor.

Cana, yaşadığı şokla ve Feride’nin bodrumdaki odasını gördükten sonra bir daha kötü şeyler yapmamaya tövbe ediyor. Feride, evdeki kadın parfümü kokusunu alıyor. Görmezden gelip oradan çıkıyor. Hemen kızına hamilelik testi alıp konağa gidiyor. Nalan, annesinin hamile olduğunu anladığını daha fazla saklayamıyor.

Sedat’ın yerini öğrenen Nalan, onun yanına gidiyor ve kendisini bırakıp gitmemesini istiyor. Daha sonra karnını gösterip Sedat’a, hamile olduğunu söylüyor. Cavit, onları takip edip geriden onları izliyor. Planı tutmadığı için bir kez daha Rafet’e yenileceğini düşünmeye başlıyor.

Camdaki Kız 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Kaçacağı Sırada Baba Olacağını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler