Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çolak Ağa Züleyha'ya Pusu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çolak Ağa Züleyha’ya Pusu Kuruyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 122. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, Abdulkadir’den intikamını almak için zamanını kolluyor. Teyzesine kendisinin katil olmadığını söylüyor. Abdulkadir’i, kaçırıyor ve onu bir yere kapatıp ateşe veriyor. Yılmaz gibi, ona bir çakı verip kurtulmasına fırsat veriyor. Vahap, Züleyha’nın açıklarını Çolak ağaya söylüyor. Çolak ağa, Züleyha’ya pusu kuruyor.

Perşembe Dizileri 2021

Çolak Ağa Züleyha’ya Pusu Kuruyor!

Bir Zamanlar Çukurova 123. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fikret, Abdulkadir’in amcasını öldürdüğünü öğrendikten sonra onu vurmak için silahını çekiyor. Teyzesi onu durduruyor. Abdulkadir, hiçbir şeyden haberi olmadan oradan uzaklaşıyor. Lütfiye, Fikret’in kötü bir şey yapmasından endişelenip onun iş yerine gidiyor. Fikret’i orada buluyor ve onun sakin olmasından endişelenip tekrar konağa dönüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 122. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha da, Abdulkadir’in dükkanına gidip Fikret’in oraya gideceğini düşünüp orada bekliyor. Mehmet Züleyha’yı görüyor ve ona, orada ne yaptığını soruyor. Züleyha ona, bir cevap vermeden oradan uzaklaşıyor.

Züleyha, konağa dönünce Lütfiye’nin konuşmalarından biraz rahatlıyor. Abdulkadir, o gece sevgilisinin evine gidiyor. Yeyip içip eğlendikten sonra uykuya dalıyor. Gece yarısı Fikret onun bulunduğu evi basıp onu alıp bir kulübeye götürüyor. Abdulkadir’in elini kolunu bağlayıp ondan amcasını neden öldürdüğünü soruyor.

Elleri kolları bağlı olsa da Abdulkadir, gerçekleri Fikret’e söylemiyor. Ona yine yalanlar uyduruyor ve  Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu söylemiyor. Fikret, katil olmadığını söyleyip ona Yılmaz’ın Demir’i nasıl yakmaya çalıştığını anlatıyor.

Onun bulunduğu yere benzin döküp ateşe veriyor. Katil olmadığını ispatlamak için onun önüne bir çakı atıyor. Abdulkadir, çakıyı alıp ipleri kesip kendisini kurtarıyor. Gidip olanları Mehmet’e anlatıyor ve onu ele vermediğini söylüyor.

Züleyha, Çolak ağanın işçilerinin kaldığı yerleri yerle bir ettiğini ve bir çok işçiyi yaraladığını öğreniyor. Onun karşısına çıkıyor ve eşkıyadan ağa olmayacağını söylüyor. Onun konuşmasını duyan tüm ahali Züleyha’yı alkışlıyor. Vahap, hesap sormak için Betül’ün evine giriyor.

Betül, Vahap’ı kandırmayı başarıyor. Vahap, Betül’le buluşacağını zannedip onun yanından ayrılıyor. Çolak ağa Vahap’a, bunca zaman ne yaptığını soruyor. Oda, Züleyha’nın zaaflarını bulduğunu söylüyor. Çolak ağa, Züleyha’nın işini bitirmek için bir çalışanını onu arattırıyor ve değirmenin duvarının göçtüğünü, yaralananların olduğunu söylüyor.

Züleyha, hastaneye gitmek için yola çıkıyor. Çolak ağa, Züleyha’yı tuzağına düşürecek mi? Züleyha’nın yardımına kim koşacak?

Bir Zamanlar Çukurova 122. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çolak Ağa İle Züleyha…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler