Ana SayfaDizilerYasak Elma 130. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Hamile Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 130. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 130. yeni bölümüyle 7 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Kumru, Çağatay’ı düğün günü terk edip eve döner. Evde babasının Yıldız ile evlendiğini duyunca babasından bu evliliği bitirmesini ister. Ender, Doğan’dan onun Yıldız’la evlendiğini duyar. Öfkeden deliye dönen Ender, Doğan ile Yıldız’dan intikam almak için Çağatay’ın yanına gider. Ender, Çağatay’a evlenme teklif eder. Yasak Elma 130. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kumru, Çağatay’dan hamile olduğunu öğreniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Yasak Elma 130. bölüm 1. fragmanında; Çağatay, Ender’in evlenme teklifini kabul etmiyor. Ender, Çağatay’ın evlenme teklifini kabul edebilmesi için ona karşı planlar yapmaya başlıyor. Doğan, Yıldız’a karşı hislerini kimseden saklamak istemiyor. Yıldız ise, bunu anlayamıyor. Kumru, gebelik testi yapıyor ve hamile olduğunu anlayınca Çağatay’ın yanına gidip, onunla evlenmek zorunda olduğunu söylüyor.

İşte Yasak Elma 130. bölüm 1. fragmanı….

 

YASAK ELMA 129. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doğan, Yıldız’ın yanına gidip Kumru ile Çağatay’dan intikam almak için ondan kendisiyle evlenmesini istiyor. Onların düğün günü ikili evleniyor. Kumru, Çağatay’ın ses kaydını dinledikten sonra ağlayarak eve dönüyor. Yıldız’ın babasıyla evlendiğini duyunca kulaklarına inanamıyor. Babasına, hemen Yıldız’dan ayrılmasını istiyor.

Doğan kızına, Yıldız’dan ayrılmayacağını söylüyor. Doğan, Ender’in yanına gidip ona Kumru’yla Çağatay’ı ayırdığı için önce teşekkür ediyor. Daha sonra ona kendisinin Yıldız’la evlendiğini söylüyor. Ender, bu duydukları karşısında öfkeden deliye dönüyor. İnsanlara Doğan’la ilişkileri olduğunu açıkladıktan sonra şimdi bu haberin duyulmasıyla ne yapacağını düşünmeye başlıyor.

Yıldız, ertesi gün Ender’in yanına gidip Doğan’la formalite bir evlilik yaptıklarını söyleyip kendisine kızmamasını istiyor. Ender, ona kızmamış gibi yapıyor ve içten içe ondan intikam almak için planlar düşünüyor. Yıldız’ın Doğan’la evlendiği duyuluyor. Ender, hiçbir şey olmamış gibi Caner’le yemeğe gidiyor. Magazinciler Ender’e, bu evliliği soruyor. Ender, Doğan’la çoktan ayrıldıklarını, hayatının aşkını bulduğu yalanını uyduruyor.

Ondan sonra iyi bir aday arayışına giriyor. Ender, Yıldız’la aynı davete gideceğini öğreniyor ve onunla alışverişe gidiyor. Yıldız’ı yanlış yönlendiriyor ve onun rezil olması için ona etnik bir kıyafet giyeceğini, onunda düz bir tuvalet giymesini tavsiye ediyor. Yıldız, davete etnik bir kıyafetle gidiyor.

Kumru ile Ender, Yıldız’ın rezil olacağını düşünürken tam tersi oluyor. Yıldız, davetin gözdesi oluyor. Kumru ayrıldıktan sonra Yıldız Doğan’a, formalite evliliklerini bitirebileceklerini söylüyor. Ama Doğan, bunu kabul etmiyor ve evliliklerine devam etmek istiyor. Kumru, Asuman’ı rezil etmek için evdeki hizmetçiyi ayarlıyor.

Asuman, Kumru’nun planını öğrenip durumu kendi lehine çevirmeye çalışıyor. Ama tam tersi oluyor. Ender, Çağatay’ın yanına gidiyor ve ona Doğan ile Yıldız’a karşı güçlerini birleştirmeyi teklif ediyor. Çağatay, ona bunu nasıl olacağını soruyor. Ender de, kendisiyle evlenerek bunu yapabileceklerini söylüyor. Çağatay, Ender’le evlenmeyi kabul edecek mi?

Yasak Elma 130. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Çağatay’a Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler