Ana SayfaDizilerPazartesi Dizileri 2021

İlgili Postlar

Pazartesi Dizileri 2021

Dizi severler için haftanın 7 günü farklı kanallarda, farklı diziler yayınlanıyor. Yaz ayının gelmesi ve kimi dizinin sezon finaline girmesi, kimi dizinin ise final yapmasından dolayı yeni diziler merak konusu oluyor. Haftanın 7 günü farklı konularıyla, farklı kitlelere hitap eden birçok dizi var. Pazartesi dizileri 2021 büyük bir merak uyandırıyor. Bununla birlikte dizilerin reytingleri de merak ediliyor. Peki ya pazartesi dizileri neler?

Pazartesi günleri hangi diziler var?

Trt 1 20.00 Mahrem

Show Tv- 20.00 Güldür Güldür Show

Star Tv-20.00 Bayi Toplantısı

Atv- 20.00 Kalp Yarası

Kanal D- 20.00 Aşkın Tarifi

Kanal 7- 19.00 Baş Belası

Fox Tv- 20.00 Haydi Oluversin Gari

Salı dizileri

2021’de adından birçok kez söz ettiren dizilerin sezon finaline girmesiyle ya da final olması ile yeni diziler büyük bir merak uyandırıyor.  Pazartesi günleri Trt 1’de Mahrem, Show Tv’de Güldür Güldür Show, Atv’de Kalp Yarası, Tv8’de Masterchef Türkiye 2021, Star Tv’de Bayi Toplantısı, Fox Tv’de ise Haydi Oluversin Gari adlı diziler arasında büyük bir rekabet mevcut. Pazartesi günleri Ferit ve Ayşe’nin yüreklere dokunan, hikayeleriyle herkesi etkileyen Kalp Yarası birinci sırada yer alıyor.

Pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımları hangileri?

Pazartesi günleri en çok izlenen ikinci yapım ise Masterchef Türkiye 2021, kendinden sıklıkla söz ettiren, farklı konusuyla seyircinin ilgisini çeken Aşkın Tarifi dizisi ise üçüncü sırada yer alıyor. Pazartesi dizileri 2021 hakkında daha fazlası...

 

Başladığı günden beri kendinden söz ettirmeyi başaran Kalp Yarası adlı dizinin başrolleri Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrıversin’den oluşuyor… Kalp yarası dizisi hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız. 

 

Pazartesi günlerinin hit dizisi Aşkın Tarifi dizisinin başrolleri Kadir Doğulu, Serra Arıtürk ve Cem Davran gibi isimler yer alıyor…  Aşkın tarifi dizisi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız. 

Birbirinden iddialı dizilerin yanında dizi olmayan birçok kanalda yarışmalar yayınlanıyor. Yarışmaların olduğu kanallar arasında da rekabet bir hayli yüksek. Pazartesi dizileri 2021’in yanı sıra yarışmalar da izlenme oranının büyük bir kısmını sağlıyor.  Masterchef Türkiye 2021 büyük bir heyecanla başladı, izleyici oranı çok yüksek olan yarışma nefesleri kesiyor. Yeni yarışmacı kadrosuyla kendinden söz ettiren Masterchef Türkiye’de neler olacak merak konusu… Masterchef Türkiye 2021 hakkında detaylı bilgiye erişmek için tıklayınız.

Salı dizileri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler