Ana SayfaDizilerMasterChef 2021 İlk Bölümüyle Ekrana Geldi! MasterChef'in İlk Eleme Turunda Neler Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2021 İlk Bölümüyle Ekrana Geldi! MasterChef’in İlk Eleme Turunda Neler Oldu?

MasterChef Türkiye 4. sezon ilk bölümüyle Tv 8’de ekrana geldi. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef 2021’in ilk seçmeleri yapıldı. En az iki evet alan yarışmacılar ikinci tura geçmeye hak kazandı. Binlerce kişi arasından seçilen adaylar, şeflerin önünde hünerlerini sergiledi. Zaman zaman komik, zaman zaman ise dramatik anlar yaşandı. MasterChef’in ilk eleme turunda neler oldu?

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

 MasterChef Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

MasterChef 2021 İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

Her yıl olduğu gibi bu yılda, MasterChef’e binlerce aday başvuruda bulundu. Bunlar arasından seçilen adaylar, şeflerin karşısında hünerlerini gösterecek ve başarılı olanlar aşamalı olarak bir üst tura katılma hakkına sahip olacak. Üçüncü turdan sonra MasterChef 2021’nin asıl kadrosu belirlenecek.

Yarışma programı geçen sene 18 yarışmacıyla ana kadrosunu belirlemişti. MasterChef’in bu seneki formatında bir değişiklik olup olmadığı henüz açıklanmadı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programının hafta için hangi günler ekrana geleceği de henüz netlik kazanmadı.

 Danilo Zanna Kimdir?

MasterChef’in İlk Eleme Turunda Neler Oldu?

MasterChef Türkiye 2021’in ilk bölümünde; Dünyanın ve Türkiye’nin değişik illerinden gelen yarışmacılar şeflerden ‘Evet’ oyu alabilmek için tüm hünerlerini gösterdi. Kore’den gelen ve ülkemizde yaşayan yarışmacı Mehmet şeften övgüler aldı.

İtalya’dan gelen Melis, yaptığı yemekle şeflerin büyük beğenisini kazandı ve ikinci tura geçme hakkına sahip oldu. Yaptığı yemekle şeflerin beğenisini kazanan Serhan’ın, hayat hikayesi şefleri duygulandırdı.

Eskişehir’li Oğulcan, Bitlis yöresine ait ciğer yemeği yaptı. O yemeğini yaparken stüdyoya MasterChef’in kedisi Sarı kokuyu alıp içeri girdi. Somer şef ise, ciğer yemeğini ilk Sarı’ya tattırdı. Oğulcan’ın yemeğini Somer şef beğenirken, Danilo ve Mehmet şef, yemeği beğenmedi. Yarışmacı bir üst aşamaya geçemedi.

Bir önceki senenin yarışmacılarından Alican’ın ev arkadaşı Burak, şeflerden geçer not alarak bir üst tura geçme hakkına sahip oldu. Bir yarışmacı ise, yemeğini yaptıktan sonra tabağına tuz döktüğü için şefler, o tabağın tadımını yapmadı ve yarışmacıyı direk eledi.

MasterChef Türkiye 2021’in 2. bölümü bu akşam saat 20:00’da Tv 8’de…

 MasterChef 2021’in Yayın Tarihi Belli Oldu! MasterChef 2021’in 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler