Ana SayfaDizilerBaş Belası 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek'in Hayatı Tehlikeye Giriyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek’in Hayatı Tehlikeye Giriyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Baş Belası, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, kendisinden istenen anahtarı almak için eve gidiyor. İpek, ona başka anahtar verip gerçeğini Şahin komisere veriyor. Kadir’in, öldürüleceğini anlayan İpek, kocasının yerini buluyor. Peşinden Şahin’de gidiyor. Ancak, Kadir bir tetikçi tarafından öldürülüyor. Baş Belası 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İpek’in hayatı tehlikeye giriyor.

Pazar Dizileri 2020

İpek’in Hayatı Tehlikeye Giriyor!

Baş Belası 3. bölüm 1. fragmanında; Şahin komiser, yıllardır peşine düştüğü şantaj şebekesine bir adım daha yaklaşıyor. Kadir’in ölümüyle, İpek’in de hayatı tehlikeye giriyor. İpek, Şebekeyi çökertmek için Şahin’e yardım etmek istiyor. Şahin ise, İpek’in işlerine karışmasını istemiyor.

İşte Baş Belası 3. bölüm 1. fragmanı…

BAŞ BELASI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İpek, emniyette çalışmaya başlıyor. Oğlunu okulda istenmediğini öğrenen İpek, gidip okul müdürüyle tartışıyor. Kadir, gizli gizli oğluyla mesajlaşıyor. Ondan evdeki odasından bir anahtarı bulup getirmesini istiyor. Kadir, eğer o anahtarı şebekeye teslim etmezse öldürüleceğini biliyor.

Kadir’in arkadaşı Erdem, evinde ölü olarak bulunuyor. İpek, soruşturmanın içine giriyor ve cinayeti işleyenin şahsın ikizini yerine koyup işlediğini anlıyor. Olay yerinde Kadir’in, parmak izleri bulunuyor.

İpek, oğlunun okulda kavga ettiğini duyup okula koşuyor. Ama oğlunu orada bulamıyor. Şahin, telefon sinyalinden Görkem’in yerini buluyor. İpek ile Şahin, Görkem’in yanında Kadir’in olduğunu görüyor.

Kadir, Şahin’i görünce hemen oradan uzaklaşıyor. Görkem’in evde bulamadığı anahtarı almak için Kadir, eve gizlice giriyor. İpek, elindeki anahtarı ona gösteriyor ve ondan teslim olmasını istiyor.

Kadir, beş yıldır şebekenin içinde olduğunu, anahtarı onlara vermezse öldürüleceğini söylüyor. İpek Kadir’e, başka bir anahtar veriyor. Anahtarın gerçeğini ise Kadir’e veriyor. Erdem’den sonra Kadir’in öldürüleceğini anlayan İpek, kocasının yerini buluyor.

Şahin, İpek’in gittiği yeri öğrenip peşinden gidiyor. Kadir, Şahin’i görünce İpek’i rehin alıyor. İpek, bir hamleyle Kadir’in elinden kurtuluyor. Şahin, teslim olması için Kadir’e silahını doğrultuyor.

Ama o sırada Kadir, şebekenin tetikçisi tarafından vurulup öldürülüyor. Kadir, İpek’in gözleri önünde ölüyor.

Baş Belası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İle Şahin İş Arkadaşı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler