Ana SayfaDizilerAda Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İdil Hakan'la Haziran'ın Sırrının Peşine...

İlgili Postlar

Ada Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İdil Hakan’la Haziran’ın Sırrının Peşine Düşüyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Ada Masalı, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haziran, Hakan’ın Poyraz’a gerçekleri anlatmış olacağından korkup tutuşmaya başlar. İdil, Hakan’la konuşup onun Haziran’ı tanıdığını öğrenir. Ada Masalı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İdil, Hakan’la Haziran’ın sırrının peşine düşüyor.

Salı Dizileri 2020

İdil Hakan’la Haziran’ın Sırrının Peşine Düşüyor!

Ada Masalı 3. bölüm 2. fragmanında; Haziran ile Poyraz, açtıkları otelde ilk organizasyonunu gerçekleştiriyor. İdil, Haziran’ın Poyraz’ın yakınında olmasından rahatsız olup onu adadan göndermenin çarelerini arıyor. Hakan’la Haziran’ın, daha önceden tanıştıklarını ve gizledikleri bir şeyler olduğunu anlıyor.

İşte Ada Masalı 3. bölüm 2. fragmanı…

ADA MASALI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran, Nehir’i inandırmak için Poyraz’ı öper. Poyraz, neye uğradığını anlayamaz. Tüm adaya kısa süre içinde Poyraz’la Haziran’ın öpüştüğü haberi yayılır. Haziran, utancından Poyraz’ın yüzüne bile bakamaz.

Meydanda Poyraz’la Haziran’ı yan yana gören adalılar, onları tebrik edip öpüştüklerini duyduklarını söyler. Poyraz, Haziran’ın kendisinin ortağı olduğunu ve aralarında hiçbir şey olmadığını, eğer bir kişi daha bu konu hakkında konuşursa kalbini kıracağını söyleyip konuyu bir daha açılmamak üzeri kapatır.

İdil, bu konuşmadan sonra rahatlıyor. Haziran’ın evine kek yapıp götürüyor. Ona, adaya daha önceden bir çok girişimcinin geldiğini ve amaçlarına ulaşamadıklarını söylüyor. Poyraz’da, çok iyi tanıdığını kimseyle gönül ilişkisine girmeyeceğinin de altını çiziyor.

Doygun, Haziran’ı arar. Haziran ona, Yunan adalarında tatil yaptığı yalanını söyler. Poyraz’ın, ne yaptığını öğrenmek için Ada’ya Hakan’ı gönderir. Hakan, Poyraz’ın çocukluk arkadaşı çıkar.

Poyraz’ın, bir ortakla otel işine girdiğini öğrenen Hakan, ortağının kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Haziran, arkadaşının nişan organizasyon işini alır. Tüm hazırlıkları bitirmek için bir haftaları vardır.

Haziran, Poyraz’la birlikte hummalı bir çalışma içine girer. Hatta, platformu kendileri yapmak zorunda kalır. Hakan, Poyraz’ın ortağının Haziran olduğunu anlar. Haziran, Hakan’ı görünce şok olur. Poyraz’a kurulan tuzağın bir parçası olduğunu ona söylemesinden korkar. Hakan, Haziran’ı ele verecek mi?

Ada Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran İle Poyraz’ın Düşmanları Çoğalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler