Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Kalbinin Sesini Dinleyecek Mi?

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Kalbinin Sesini Dinleyecek Mi?

Show Tv’nin yeni dizisi Cam Tavanlar, 4. yeni bölümüyle 30 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla’nın, tefeciye olan borç günü gelir. Ödeme yapamayınca tefeci, restorana ortak olmak ister. Durumu öğrenen Cem, Asude adı altında Leyla’nın restoranını kiralamak ister. İkili anlaşır. Ancak Cem, restoranın ismini de değiştirmek ister. Cam Tavanlar 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Leyla, kalbinin sesini dinleyecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla Kalbinin Sesini Dinleyecek Mi?

Cam Tavanlar 4. bölüm 2. fragmanında; Cem, kendisine Leyla üzerine oynanan oyunları öğreniyor mu bilinmez, onu bu zor günlerinde yalnız bırakmıyor. Leyla, fenalaşıyor. Cem ise, onu kendisine getirmeye çalışıyor. Leyla, kendisine gelirken Cem’in ismini sayıklıyor.

İşte Cam Tavanlar 4. bölüm 2. fragmanı….

CAM TAVANLAR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla ile Cem’in arası düzelmeye başlar. Haldun, Leyla’nın yurt dışı projesini gitmeden sildiğini öğrenir. Sekreterine onu arattırıp, onun projesini Cem’in istediğini söyler. Leyla, Cem’in böyle bir şey yaptığı için çok sinirlenir.

Bundan Cem’in haberi bile yoktur. İskender ile Cem, rezervasyon yaptırıp Leyla’nın restoranına tadım yapmak için giderler. Tüm yemekleri tadan İskender, yemekleri mükemmel bulur.

İnci, Leyla’nın restoranına gidip ona yardım etmek istediğini söyler ve onun ünlü bir dergiye röportaj vermesi için konuşur. Bunu öğrenen Haldun, İnci’ye çok kızar. Onu küçültücü kelimeler sarf eder.

İskender, Leyla’nın evine gidip ona duygularını açmak ister. Onlar beraberken Cem gelir. İskender’in onun evinde olduğunu görünce Leyla’yı kıskanır. İskender’i, Londra’daki restorana göndermek ister.

Cem, yurt dışı projesini tamamlar. Danışman olarak Leyla aranır. Leyla, Cem’in projesini çok beğenir. Ama tedarikçilerinden biri arayıp, Asude’nin kendisine dava açtığını söyler. Leyla, bunu yapanın ise Cem olduğunu öğrenir.

Bunun üzerine Cem’in projesini beğenmediği raporunu verir. Cem, projesini beğenmeyen danışmanın Leyla olduğunu öğrenir. İskender, özel bir menü hazırlayıp Leyla’yı Asude’ye davet eder. Durumu Cem’e de söyleyip izin alır.

Leyla, kapıdan içeri alınmaz ve bunu Cem’in istediğini öğrenir. Cem, İskender’in yanına gidip Leyla’ya hazırlanan masayı kaldırtır.

 Cam Tavanlar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla’nın Tüm Emekleri Boşa Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler