Ana SayfaDizilerKazara Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vildan'ın Babası Silahlı Baskın Yapıyor!

İlgili Postlar

Kazara Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vildan’ın Babası Silahlı Baskın Yapıyor!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Kazara Aşk, 2. bölümüyle 1 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Okan, Vildan’ı eş olarak kabul eder. Nazlı, Civan’ı tehdit etmeye devam eder. Öte yandan, Tahsin Şimal’in ailesiyle bir an evvel düğün yapma hazırlığına girer. Kazara Aşk 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vildan’ın babası silahlı baskın yapıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Vildan’ın Babası Silahlı Baskın Yapıyor!

Kazara Aşk 2. bölüm 2. fragmanında; Okan, şirketin başına geçmek için Vildan’la evleniyor. Nazlı, Şimal’i Civan’ın yanında görüp sorun çıkarıyor. Vildan’ın babası, Ozan’ın kızını kaçırdığını düşünüp silahlı baskın yapıyor.

İşte Kazara Aşk 2. bölüm 2. fragmanı…

KAZARA AŞK DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Şimal, tutucu bir ailenin kızıdır. Üniversiteye bile, zorla gider. Şimal, doktor Kenan’a aşık olur. Kenan, Şimal’le yakınlaşmak için onunla ciddi olduğunu söyler. Şimal’de, ailesine ciddi bir ilişkisinin olduğunu evlenmeye karar verdiğini söyler.

Ailesi hemen İstanbul’a, damat adaylarıyla tanışmak için yola çıkar. Nazlı Civan’ı, nikah masasına oturtmak için hamilelik yalanını uydurur. Civan, ailesinden gizli Nazlı’yla nikahlanır. Ama onun kendisini kandırdığını, hamilelik yalanı uydurduğunu öğrenir.

Şimal’de, Kenan’ın evlenmekten vazgeçtiğini öğrenip onun evini basar ve onu bir kadınla evde yakalar. Civan ile Şimal, o sinirle sokakla söylenerek yürürken kendilerini bir çukurun dibinde bulur.

Tahsin, artık Civan’ın bir an önce gece hayatını bırakıp evlenmesi için şirketi bırakacağını ve iki oğlu arasında önce kim evlenirse ona bırakacağını açıklar. İkili gözlerini hastanede açar. Şimal, elindeki yüzüğe bakarken Civan’ın ailesi o yüzüğü tanır ve onu oğullarının sözlüsü olduğunu sanar.

Şimal’in ailesi de gelince, ortalık karışır. Her iki aile de, çocuklarının sözlendiğini zanneder. Civan, hiçbir şey hatırlamasa da kendisini birden, kızını üzmemesi için Şimal’in babası tarafından tehdit edilirken bulur.

Dursun, Tahsin’le konuşup oğlunun kızını üzdüğünü, kendisinin onun kulağını çektiğini söyler. Tahsin, tam istediği gibi bir gelin bulduğunu düşünür. Vildan, Ozan’a kaçar. Neval, Vildan’ı evine göndermek ister. Ancak, başaramaz.

Civan, hatırlamasa da Nazlı’nın yanına gider. Nazlı, onun başka bir kadınla görüntülenmesine öfkelenip başına vazo vurur. Civan’ın, aklı başına gelir. Tahsin’de, dünürlerini eve davet eder.

Civan, kendisini kandıran Şimal’den intikam almak için eve gelir. Şimal’de, olanları ailesine itiraf etmek için hazırlanır. Civan, Şimal’le karşılaşınca onu öper.

Kazara Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan’ın Aklı Başına Gelince İşler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler