Ana SayfaDizilerKazara Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan'ın Aklı Başına Gelince İşler...

İlgili Postlar

Kazara Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan’ın Aklı Başına Gelince İşler Karışıyor!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Kazara Aşk, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Civan, sevgilisi Nazlı tarafından kandırılıp nikah masasına oturuyor. Şimal, Kenan’dan evlenme teklifi alınca ailesine haber veriyor. Civan ile Şimal, aldatıldıklarını anlıyor ve tesadüfen bir çukurun içinde karşılaşıyor. Kazara Aşk 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Civan’ın aklı başına gelince işler karışıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Civan’ın Aklı Başına Gelince İşler Karışıyor!

Kazara Aşk 2. bölüm 1. fragmanında; Okan, Vildan’ı eş olarak kabul ediyor. Nazlı, Civan’ı tehdit etmeye devam ediyor. Öte yandan, Tahsin Şimal’in ailesiyle bir an evvel düğün yapma hazırlığına giriyor.

İşte Kazara Aşk 2. bölüm 1. fragmanı…

KAZARA AŞK DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Şimal, tutucu bir ailenin kızıdır. Üniversiteye bile, zorla gidiyor. Şimal, doktor Kenan’a aşık oluyor. Kenan, Şimal’le yakınlaşmak için onunla ciddi olduğunu söylüyor. Şimal’de, ailesine ciddi bir ilişkisinin olduğunu evlenmeye karar verdiğini söylüyor.

Ailesi hemen İstanbul’a, damat adaylarıyla tanışmak için yola çıkıyor. Nazlı Civan’ı, nikah masasına oturtmak için hamilelik yalanını uyduruyor. Civan, ailesinden gizli Nazlı’yla nikahlanıyor. Ama onun kendisini kandırdığını, hamilelik yalanı uydurduğunu öğreniyor.

Şimal’de, Kenan’ın evlenmekten vazgeçtiğini öğrenip onun evini basıyor ve onu bir kadınla evde yakalıyor. Civan ile Şimal, o sinirle sokakla söylenerek yürürken kendilerini bir çukurun dibinde buluyor.

Tahsin, artık Civan’ın bir an önce gece hayatını bırakıp evlenmesi için şirketi bırakacağını ve iki oğlu arasında önce kim evlenirse ona bırakacağını açıklıyor. İkili gözlerini hastanede açıyor. Şimal, elindeki yüzüğe bakarken Civan’ın ailesi o yüzüğü tanıyor ve onu oğullarının sözlüsü olduğunu sanıyor.

Şimal’in ailesi de gelince, ortalık karışıyor. Her iki aile de, çocuklarının sözlendiğini zannediyor. Civan, hiçbir şey hatırlamasa da kendisini birden, kızını üzmemesi için Şimal’in babası tarafından tehdit edilirken buluyor.

Dursun, Tahsin’le konuşup oğlunun kızını üzdüğünü, kendisinin onun kulağını çektiğini söylüyor. Tahsin, tam istediği gibi bir gelin bulduğunu düşünüyor. Vildan, Ozan’a kaçıyor. Neval, Vildan’ı evine göndermek istiyor. Ancak, başaramıyor.

Civan, hatırlamasa da Nazlı’nın yanına gidiyor. Nazlı, onun başka bir kadınla görüntülenmesine öfkelenip başına vazo vuruyor. Civan’ın, aklı başına geliyor. Tahsin’de, dünürlerini eve davet ediyor.

Civan, kendisini kandıran Şimal’den intikam almak için eve geliyor. Şimal’de, olanları ailesine itiraf etmek için hazırlanıyor. Civan, Şimal’le karşılaşınca onu öpüyor.

Kazara Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler