Ana SayfaDizilerKazara Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Kazara Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

Star Tv’nin yaza damgasını vuracak dizisi Kazara Aşk, gerek konusu gerek oyuncu kadrosuyla ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Büyük bir merakla beklenen dizinin 1. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kazara Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

 Ümit Kantarcılar Kimdir?

 Zülal Sude Güler Kimdir?

Kazara Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’de yaz sezonunda yayınlanacak olan romantik komedi tarzındaki yeni dizisi Kazara Aşk’ın tanıtımları büyük ilgi gördü. Bir kaza sonucu tanışan iki gencin, hayatlarında nasıl yeni bir sayfa açıldığını anlatan Kazara Aş dizisi ilk bölümüyle 24 haziran perşembe günü saat 20:00’da ekrana gelecek.

İşte Kazara Aşk dizisinin ilk bölüm fragmanı…

KAZARA AŞK DİZİSİ HAKKINDA!

Yapımcılığını, Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zrülal Güle yer alıyor. ‘Kazara Aşk’ çok yakında seyircisi ile buluşacak.

KAZARA AŞK DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk dizisinin başrollerini, en son Vuslat dizisiyle ekrana gelen, Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Uğur ÇavuşoğluServet PandurSelin IşıkSadi Celil CengizAycan KopturBurak TamdoğanDeniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz gibi seçkin isimler yer alıyor.

KAZARA AŞK DİZİSİNİN KONUSU!

Star Tv’nin gözde dizileri arasında yerini alacak olan, yaz dizisi ‘Kazara Aşk’ sürükleyici hikayesiyle de seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız ile zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir gencinin hikayesi anlatılıyor.

Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişiyor. Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürükleniyor.

Uğur Çavuşoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler