Ana SayfaDizilerKalp Yarası Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Fragmanı...

İlgili Postlar

Kalp Yarası Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Atv’nin yeni yaz dizisi Kalp Yarası, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. İlginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizi oldukça iddialı görünüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda sevilen bir çok usta oyuncu yer alıyor. Kalp Yarası dizisinin yayın günü belli oldu. Dizinin 1. bölüm 1. fragmanı yayında…

Gökhan Alkan Kimdir?

Merve Çağıran Kimdir?

Kalp Yarası Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Çekimleri Antakya’da başlayan dizinin tanıtımları büyük ilgi gördü. Kalp Yarası dizisi, ilk bölümüyle 28 haziran pazartesi günü saat 20:00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek. Yaz dizisi olarak çekilen dizi beklenen reytingi yakalarsa, kış sezonunda da yayınlanmaya devam edecek. Genç yıldızlarla, usta oyuncuları bir araya getiren Kalp Yarası dizisi, hayli iddialı bir günde ekrana gelecek.

İşte Kalp Yarası 1. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1407046737391501314

KALP YARASI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosunda; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Mahir Günşıray, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel’in yer aldığı açıklanmıştı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin kadrosuna son olarak Meltem Gülenç’in Zümrüt karakteri ile hikayede yer alacağı açıklandı.

Tomris Giritoğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılan Kalp Yarası dizisinde; Güvenci ve Velioğlu ailelerinin kıyasıya rekabeti damga vuracak. Yapımcılığını, Süreç Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor.

Meltem Gülenç, 2012 yılından bu yana bir çok projede yer aldı. Ünlü oyuncu, Güneşin Kızları dizisindeki Rana karakteri ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Kızlarım İçin, Bir Deli Rüzgar, Azize gibi dizilerin ardından oyuncu, son olarak sezon başında Show TV’nın 4 bölüm süren Şeref Sözü isimli dizide Makbule karakterini canlandırmıştı.

‘Kalp Yarası’ dizisinin başrolünde Nilgün karakterine hayat verecek olan Merve Çağıran da, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı. En son Çocuk dizisiyle ekrana gelen güzel oyuncu, dizide eşini aldatan bir kadını canlandırıyor. Yeni rolü için kampa giren oyuncunun yeni imajı hayranlarının dikkatini çekmesi bekleniyor.

En son Yasak Elma dizisinde rol alan Gökhan Alkan’ın hayranları, dizinin yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Fazilet Hanımın kızları dizisiyle akıllara kazınan Mahir Günşiray, Kalp Yarası dizisinde nasıl bir rolle ekrana gelecek merak konusu oldu.

Kalp Yarası Dizisinin 2. Tanıtımı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler