Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Taylan'la İlgili Ne Karar...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Taylan’la İlgili Ne Karar Veriyor?

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Aşkın Tarifi, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, Taylan’a magazincilerin önünde ‘evet’ diyor. Fırat, ne yapıp ne edip Arda Türkmen‘i restorana çağırıp tadım yaptırıyor. Onun yemekleri beğendiğini öğrenen Fırat ile Naz, birbirlerine sarılıyor. O sırada içeri, Taylan, Hazım beyle içeri giriyor. Aşkın Tarifi 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naz, Taylan’la ilgili ne karar verecek?

Pazartesi Dizileri 2020

Naz Taylan’la İlgili Ne Karar Veriyor?

Aşkın Tarifi 4. bölüm 1. fragmanında; Taylan, Naz ile Fırat’ı samimi bir şekilde yine görünce bu sefer ona tepki gösteriyor. Naz, babasıyla birlikte Fırat’ın teyzesinin kebapçısına geliyor. Sultan, onları ayırmak için bir plan yapıyor. Naz, Taylan’la buluşup ona bir karar verdiğini söylüyor. Acaba Naz, Taylan’la hemen evlenmek mi isteyecek? Yoksa ayrılmak mı?

İşte Aşkın Tarifi 4. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Naz, magazincilerin önünde Taylan’dan aldığı evlenme teklifini kabul ediyor. Ancak, sonradan bu emrivakiye kabul edemiyor. Bir taraftan da Taylan’a, hayır diyemiyor. Naz’ın çevresindeki hiç kimse halası hariç, herkes Taylan’ın şov peşinde olduğunu anlıyor.

Taylan’la Naz’ın evlenmesini istemiyor. Fırat, işinin başına geçiyor. Gidip Arda Türkmen’in, restorana gelip tadım yapması için bir randevu alıyor. Öte yandan kebapçıya yazılan ceza için Fırat, kredi baş vurusunda bulunuyor. Bunu yaptıranın Taylan olduğunu, anlıyorlar.

Ancak ispat etmek için ismi geçen şahsı takibe alıyorlar. Taylan, restorana geliyor. Telefonla konuşurken Fırat, onun konuştuğu kişinin kendilerini şikayet eden kişi olduğunu anlayıp onu yumruklamaya başlıyor.

O sırada içeri Arda Türkmen giriyor. Onların kavga ettiğini görünce, tadım yapmadan restoranı terk ediyor. Taylan, bu sefer madur rolü oynayıp Naz’ı etkilemeye çalışıyor. Fırat Naz’la birlikte, organik süt ürünleri almak için tedarikçilerle görüşmeye gidiyor.

İkili orada, çok güzel vakit geçiriyor. Fırat, Arda Türkmen’in olduğu yeri bilip orada, bir Fransız tostu yapıyor. Arda Türkmen, tostu yapanı arıyor. Onun Fırat, olduğunu görünce restorana gidip tadım yapmayı kabul ediyor.

Sultan, Fırat’la Naz’ın birlikte olduğunu zannedip hemen yeğenini evlendirmek için kız buluyor. Arda Türkmen, tadımları yapıyor ve tüm yemekleri çok beğeniyor. Taylan, aile yemeği yemek için Naz’ın evinde bekliyor.

O gelmeyince de restorana Hazım beyle geliyor. Fırat ile Naz, Arda Türkmen’in yemeklerini beğendiğini öğrendikten sonra birbirlerine sarılıp birbirlerini tebrik ederken onlar içeri giriyor.

 Aşkın Tarifi 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler