Ana SayfaDizilerKahraman Babam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömrüm Babasından Ayrılmak İstemiyor!

İlgili Postlar

Kahraman Babam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömrüm Babasından Ayrılmak İstemiyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Kahraman Babam, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Uğur Yonca’ya, neden o adamların peşinde olduğunu anlatıyor. Yonca, Uğur’a inanmaya başlıyor. Uğur, kızının okuluna babası yerine Cem’in gideceğini öğrenince onu bir odaya kilitleyip Ömrüm’ün okuluna gidip onu mutlu ediyor. Kahraman Babam 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömrüm, babasından ayrılmak istemiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ömrüm Babasından Ayrılmak İstemiyor!

Kahraman Babam 4. bölüm 1. fragmanında; Uğur, Ömrüm’ü alıp evine götürüyor. Zehra, ortalığı birbirine katıp Uğur’un Ömrüm’ü zorla kaçırdığını iddia ediyor. Yonca, Tufan’ın susturulduğunu anlayıp kendisini büyük bir karmaşanın içinde buluyor. Ömrüm, babasından ayrılmak istemediğini söyleyip feryat ediyor.

İşte Kahraman Babam 4. bölüm 1. fragmanı…

KAHRAMAN BABAM 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yonca, kapıyı açıp içeri girdiğinde mahkumun yanında Uğur’u bulamıyor. Tufan, kriz geçirmeye başlıyor. Gerekli muayeneler yapıldıktan sonra onun, uyuşturucu krizine girdiği anlaşılıyor. Yonca, Uğur’la buluşuyor.

Uğur ona, eğer dinlerse her şeyi anlatacağını söylüyor. Oda kabul edince, karısının ölümüne neden olan yangından sonra çıkan yangınlarda aynı şahısları orada gördüğünü ve bu yangınların organize bir çete tarafından kundaklama olduğundan emin olduğunu anlatıyor.

Yavuz’un, son planladığı kundaklama olayı gerçekleşiyor. Kundaklama da, kurban olarak bir kaç gün önce intihar girişiminde bulunan kişi seçiliyor. Binada yangın çıkıyor. Tam da planladıkları gibi elektrik kontağından çıkmış gibi gösteriliyor.

Mazlum, içeride kalıyor. Uğur, köpeğin havlamasından içeride birinin olduğunu tahmin ediyor ve arkadaşıyla birlikte içeri giriyor. Mazlum’u, dışarı çıkarıyorlar. Yangın söndürüldükten sonra itfaiyeciler polislere yangının kundaklama olduğu raporunu veriyor.

Ayşe, kızının İlker’le arkadaşlık ettiğini öğreniyor ve onun evliliğine karşı çıkıyor. Kızının kendisi gibi olmamasını zengin biriyle evlenmesini istediğini söyleyip ona, Furkan’ı işaret ediyor.

Okuldan, Ömrüm’ün babası mesleğini tanıtması için çağrılıyor. Uğur, kendisi yerine Cem’in gideceğini öğreniyor ve onun yanına gidip ondan kendisinin gitmesi için rica ediyor. Cem de, kabul etmeyince Uğur onu, bir odaya kilitliyor.

Ömrüm, yine babasının gelmeyeceğini düşünmeye başlıyor. O sırada babasını karşısında görünce çok mutlu oluyor. Cem, Zehra’ya bu konu hakkında bir şey söylemiyor. Uğur, çetenin izine yaklaşıyor. Yonca, Tufan’la konuşurken o krize giriyor.

Kahraman Babam 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uğur Kundakçıların Peşini Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler