Ana SayfaDizilerMaraşlı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur İle Maraşlı Saldırıdan Sağ Kurtulabilecek...

İlgili Postlar

Maraşlı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur İle Maraşlı Saldırıdan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Savaş, Maraşlı’nın Mehmet İnce olduğunu anlıyor. Hurdacı, Savcı ve Maraşlı’nın ölüm emrini veriyor. Hilal’le konuşan Mahur’un fikri değişiyor. Maraşlı’yla tanıştığı yerde buluşuyor ve ona evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor. Ama Savaş’ın adamları peşlerinden geliyor. Mahur ile Maraşlı, saldırıdan sağ kurtulabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur İle Maraşlı Saldırıdan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Maraşlı 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zeliş Mahur’a, onu çok sevdiğini ama babasıyla evlenmesini istemediğini, annesiyle babasının tekrar evlenip bir aile olmalarını istediğini söylüyor. Mahur, bunun üzerine Maraşlı’yla buluşup onunla evlenemeyeceğini söylüyor.

MARAŞLI 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maraşlı, babasıyla yüzleşiyor. Annesinin ve erkek kardeşinin ölümünden babasını suçlayan Maraşlı, onu öldürmek istiyor. Savcı, oraya baskın düzenleyince Savaş ile adamları ortadan kayboluyor. Maraşlı, oradan çıkmayı başarıyor.

Hurdacı, savcının sorularını cevaplar ve Savaş’ı bir iki kere gördüğünü söylüyor. Hilal, Maraşlı’yı arayıp Zeliş’in kayıp olduğunu söylüyor. Zeliş’i, oyun parkında buluyorlar. Ama Zeliş, babasının konuşmasından rahatsız olup ondan korkmaya başlıyor.

Hilal, Zeliş’in Mahur’la konuştuğunu ve ona babasıyla evlenmesini istemediğini söylediğini öğreniyor. Savaş, Nevzat’ı sıkıştırıyor. Ancak ağzından laf alamıyor. Mehmet İnce’nin Maraşlı olduğundan emin olan Savaş, doğruca Fuat’ın evini basıyor.

Oda konuşmuyor. Ama yine de Fuat’ı, kızının gözü önünde öldürüyor. Daha sonra tuttuğu paralı askerlerle savcının arabasını taratıyor. Savcı, ağır yaralanıyor. Mahur, Hilal’le konuşmaya gittiğinde onun bir sevgilisi olduğunu öğreniyor.

Hilal, Zeliş’in onunla konuştuklarını bildiğini ve kararını verirken Zeliş’i düşünmemesini istiyor. Mahur, Maraşlı’nın evlenme teklifini kabul ettiğini söylemek için onu ilk tanıştıkları kulübeye çağırıyor.

Savaş’ın adamları Mahur’u takip ediyor. Maraşlı’nın gelmesini bekliyorlar. Hurdacı’nın mekanına da saldırı düzenleyen Savaş’ın adamları onu ellerinden kaçırıyor. Maraşlı, peşinde olan kişinin öz babası olduğunu öğrendikten sonra çocukluğunda yaşadıkları, annesiyle erkek kardeşinin ölümü aklına geliyor.

Mahur’un yanına giden Maraşlı ona, hemen oradan çıkmaları gerektiğini söylüyor. O ise, söyleyeceklerini söylemeden hiçbir yere gitmeyeceğini ve ona sonsuza kadar ‘evet’ deyip sarılıyor. O sırada eve kurşunlar yağıyor.

Maraşlı 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı’nın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler