Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat Fena Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat Fena Yakalanıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, 3. bölümüyle 21 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Taylan’ın Naz hakkındaki planları ters teper. Herkes Taylan’a karşı birleşir. Bu durum da Fırat’ın işine gelir. Naz, gün geçtikçe Fırat’tan daha fazla etkilenmeye başlar. Aşkın Tarifi 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Naz ile Fırat, fena yakalanıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Naz İle Fırat Fena Yakalanıyor!

Aşkın Tarifi 3. bölüm 2. fragmanında; Naz, Fırat’la birlikte hiç yaşamadığı şeyleri yaşıyor ve bundan çok mutlu oluyor. Sultan, Fırat ile Naz’ı yakalıyor. Fırat, Naz’ın hamile olduğu yalanını uyduruveriyor. Sultan, Hazım’la konuşmaya gidiyor ve daha sonra kızını Fırat’a istiyor. Başta Taylan olmak üzere herkes, Naz ile Fırat’ı samimi bir şekilde görüyor.

İşte Aşkın Tarifi 3. bölüm 2. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat’ın Naz’ı öpmesi, Taylan fırsata çevirip kameralara onun bir oyun olduğunu onlara bir şaka yaptıklarına dair bir açıklama yapar. Naz Fırat’ı, işten kovar. Fırat, intikam planından vazgeçip tekrar teyzesinin kebapçısına döner.

Naz’ın, iş yerinde Fırat gittikten sonra işler pek iyi gitmez. Gelen müşteriler Fırat şefin yemeklerini ister. Ortağına karşıda sorumluluk duyan Naz, Fırat’ı tekrar restorana çağırmak için onun mahallesine gider.

Kendisini birden büyük bir kargaşanın içinde bulur. Taylan, Fırat’ın çalıştığı kebapçının yerini öğrenip temizlik kurallarına uygun çalışmadığı için oraya şikayet eder. Zabıtalar gelip kebapçıyı mühürler.

Naz, olanları şaşkınlıkla izler. Daha sonra mahalledeki düğünün yemeklerini yapmak için Fırat, mühürlenen kebapçının camından girip malzemeleri dışarı taşıttırır. Sokakta yemek yapıp mahalleliye dağıtır. Naz’da, kendisini onlara yardım ederken bulur.

O kadar hazırlıktan sonra kaynanalar kavga eder. Gelin, kaynanasının annesinden özür dilemesini, eğer dilemezse evlenmeyeceğini söyler. Naz, gelinle konuşup onu düğüne ikna eder. Herkes, yemekten sonra oynamaya başlar. Fırat, Naz’ı karşısına alıp oynar.

O sırada mahalleden biri ikilinin fotoğrafını çeker. O fotoğraf, yine magazin haberlerinde yayınlanır. Herkes Taylan’ın, bu sefer ne yapacağını merakla bekler. Taylan, gazetecileri restorana çağırır.

Daha sonra Naz’ın yanına gidip, bu haberlerden ötürü, programının yayından kalkma durumu olduğunu kendisinin zor durumda olduğunu söyler. Naz, kendisini sorumlu görüp magazincilerin karşısına açıklama yapmak için çıkar.

Ama Taylan, yine o anı şova çevirip Fırat’ın, restoranın şefi olduğunu söyleyip Naz’a, evlenme teklif eder. Naz da, kabul etmek zorunda kalır.

Aşkın Tarifi 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Fırat’tan Etkilenmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler