Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Fırat'tan Etkilenmeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Fırat’tan Etkilenmeye Başlıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz Fırat’ı, işten kovuyor. Ancak, müşterilerin onun yemeğini yemek için gelmesiyle onunla konuşup tekrar işe başlamasını istiyor. Taylan, çıkan haberlerden sonra gazetecileri çağırıp Naz’a, evlenme teklif ediyor. O da, kabul ediyor. Aşkın Tarifi 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naz, Fırat’tan etkilenmeye başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Naz Fırat’tan Etkilenmeye Başlıyor!

Aşkın Tarifi 3. bölüm 1. fragmanında; Naz, Taylan’ın evlenme teklifini kabul ediyor. Daha sonradan Taylan’a, neden herkesin içinde böyle bir şey yaptığını soruyor. Taylan’ın Naz hakkındaki planları ters tepiyor. Herkes Taylan’a karşı birleşiyor. Bu durum da Fırat’ın işine geliyor. Naz, gün geçtikçe Fırat’tan daha fazla etkilenmeye başlıyor.

İşte Aşkın Tarifi 3. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat’ın Naz’ı öpmesi, Taylan fırsata çevirip kameralara onun bir oyun olduğunu onlara bir şaka yaptıklarına dair bir açıklama yapıyor. Naz Fırat’ı, işten kovuyor. Fırat, intikam planından vazgeçip tekrar teyzesinin kebapçısına dönüyor.

Naz’ın, iş yerinde Fırat gittikten sonra işler pek iyi gitmiyor. Gelen müşteriler Fırat şefin yemeklerini istiyor. Ortağına karşıda sorumluluk duyan Naz, Fırat’ı tekrar restorana çağırmak için onun mahallesine gidiyor.

Kendisini birden büyük bir kargaşanın içinde buluyor. Taylan, Fırat’ın çalıştığı kebapçının yerini öğrenip temizlik kurallarına uygun çalışmadığı için oraya şikayet ediyor. Zabıtalar gelip kebapçıyı mühürlüyor.

Naz, olanları şaşkınlıkla izliyor. Daha sonra mahalledeki düğünün yemeklerini yapmak için Fırat, mühürlenen kebapçının camından girip malzemeleri dışarı taşıttırıyor. Sokakta yemek yapıp mahalleliye dağıtıyor. Naz’da, kendisini onlara yardım ederken buluyor.

O kadar hazırlıktan sonra kaynanalar kavga ediyor. Gelin, kaynanasının annesinden özür dilemesini, eğer dilemezse evlenmeyeceğini söylüyor. Naz, gelinle konuşup onu düğüne ikna ediyor. Herkes, yemekten sonra oynamaya başlıyor. Fırat, Naz’ı karşısına alıp oynuyor.

O sırada mahalleden biri ikilinin fotoğrafını çekiyor. O fotoğraf, yine magazin haberlerinde yayınlanıyor. Herkes Taylan’ın, bu sefer ne yapacağını merakla bekliyor. Taylan, gazetecileri restorana çağırıyor.

Daha sonra Naz’ın yanına gidip, bu haberlerden ötürü, programının yayından kalkma durumu olduğunu kendisinin zor durumda olduğunu söylüyor. Naz, kendisini sorumlu görüp magazincilerin karşısına açıklama yapmak için çıkıyor.

Ama Taylan, yine o anı şova çevirip Fırat’ın, restoranın şefi olduğunu söyleyip Naz’a, evlenme teklif ediyor. Naz da, kabul etmek zorunda kalıyor.

 Aşkın Tarifi 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Taylan’ın Gerçek Yüzünü Görebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler