Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 101. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Ümit'i Çiftliğe Getiriyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 101. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Ümit’i Çiftliğe Getiriyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 101. yeni bölümüyle 17 haziran perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, Ümit’i bulup bağ evine kapatır. Sevda Demir’i, arayıp kızıyla oradan gitmeleri karşılığında onu tehdit edip para ve araba ister. Yolda Ümit, annesine hamile olmadığını söyler. Ümit, Demir’i vuracağım derken annesini vurur. Dizinin 101. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Demir Ümit’i, çiftliğe getiriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir Ümit’i Çiftliğe Getiriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 101. bölüm 1. fragmanında; Ümit’in silahından çıkan kurşunla Sevda, hayatını kaybediyor. Fekeli, arabayla birine çarpıyor ve tutuklanıyor. Demir, Ümit’i çiftliğe getiriyor ve Züleyha’ya onun, bir süre orada kalmasının daha münasip olacağını söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 101. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1404525920875077644

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 100. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Şermin’den Sevda’nın asıl kimliğini ve Ümit’in annesi olduğunu öğrenir. Onu yaka paça çiftlikten kovar. Sevda’nın konuşmasına bile müsaade etmez. Ümit, Fikret’in yazıhanesine sığınır.

Fikret’e hamile olduğunu söyler. Oda, kendisinin artık düşmanlığı bıraktığını onunda Çukurova’dan gitmesi gerektiğini, ona bu konuda yardım edeceğini söyler. Ümit, İstanbul’a gitmek için otogara gider.

Kerem Ali’nin hastalanmasıyla Fikret, Ümit’in yanına gidemez. Ümit, otobüse binip yola çıkar. Demir’in adamları, ilk mola yerinde Ümit’i kaçırır. Onu Demir’in, bağ evine kilitlerler. Betül Ümit’in, nerede saklandığını duyar.

Sevda, kızını vermesi için Demir’in kapısına gider. Züleyha onu, kapıdan geri çevirir. Betül Sevda’ya, Ümit’in yerini söyler. Demir, ertesi sabah bebeği alması için doktor ayarlar. Züleyha, doktoru bekleyip vazgeçtiklerini söyleyip onu gönderir.

Demir’e de, doktoru geri gönderdiğini o çocuğu sahiplenmesi gerektiğini söyler. Sevda’yla konuşan Demir ona, kızını da alıp gitmesini söyler. Sevda, Demir’den Züleyha’yla işledikleri cinayeti anlatıp onu tehdit eder.

Karşılığında para ve araba ister. Demir, para ve arabayı ayarlayıp Ümit ile Sevda’yı yolcu eder. Gidip gitmediklerinden emin olmak için onları takip eder. Ümit yolda annesine, hamile olmadığını söyleyip karnındaki yastığı gösterir.

Bu arada Kerem Ali, menencit olur. Fekeli ve Fikret, Kerem Ali’nin başından bir saniye bile ayrılmaz. Müjgan’ın abisi Kerem Ali’yi almak için avukat tutar. Avukat, onların Kerem Ali’yi nasıl sevdiğini görünce bırakıp gider.

Ümit, gitmek istemez ve arabayı durdurur. Demir’de arabasıyla yanlarına gider. Ümit, hala Demir’in kendisini kandırdığını düşünür. Demir dönüp giderken Ümit, silahını çeker ve ateş eder. O sırada Sevda, Demir’e siper olur ve kendisi vurulur.

Bir Zamanlar Çukurova 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sevda Demir’e Kendisini Siper…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler