Ana SayfaDizilerKahraman Babam 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yonca Uğur'a İnanacak Mı?

İlgili Postlar

Kahraman Babam 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yonca Uğur’a İnanacak Mı?

Show Tv’nin yeni dizisi Kahraman Babam, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yonca, Ömrüm’ün velayet davasında adli psikolog olarak atanıyor. Ömrüm’ü, dayısı ve yengesi Uğur’a vermek istemiyor. Uğur, karısının ölümüne neden olan kundakçıyı buluyor. Adam son anda kaza yapınca Uğur, nezarete atılıyor ve kızıyla görüşmesine yetişemiyor. Kahraman Babam 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yonca, Uğur’a inanacak mı?

Pazartesi Dizileri 2020

Yonca Uğur’a İnanacak Mı?

Kahraman Babam 3. bölüm 1. fragmanında; Karısının ölümüne neden olan yangının, diğer yangınlarla bağlantısı olduğunu anlayan Uğur, bu çetenin ele başını bulmak için çıktığı yolda her geçen gün kızından uzaklaşıyor. Uğur, her ne olursa olsun kızının velayetini almaktan vazgeçmiyor.

İşte Kahraman Babam 3. bölüm 1. fragmanı…

KAHRAMAN BABAM 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Uğur, eşini bir yangında kaybediyor. Kızı Ömrüm’ü ise, karısının ailesi alıyor ve Uğur’a vermek istemiyor. Cem’le önceden çok yakın arkadaş olan Uğur, eşini kaybettikten sonra onunla da arası bozuluyor. Ömrüm, dayısının karısı Zehra’ya zorla anne deyip, onlarla yaşamaya başlıyor.

Kontrol manyağı olan Zehra Ömrüm’ü, çoğu zaman okula bile göndermiyor. Uğur, karısının ölümünden sonra gittiği yangında aynı adamı görüyor ve bunun bir kundaklama olduğundan emin oluyor.

Yavuz, tüm bu kundaklama olaylarını yaptıran sigorta şirketi sahibidir. Yonca’yı da büyüten dayısıdır. Yonca Ömrüm’de, kendi çocukluğunu görüyor. Uğur, kızının velayetini almak için dava açıyor. Adli psikolog olan Yonca, Ömrüm’ü babasıyla buluşturmak için evinden alıyor.

Uğur ise, tam kundakçıyı bulmuşken adam başka bir arabanın çarpmasıyla hayatını kaybediyor. Karakola götürülen Uğur, nezarethaneye atılıyor. Adama çarpan kişinin kullandığı araba ise ölen adamın arabası çıkınca işler karışıyor.

Komiser Uğur’u, bir süre daha göz altında bırakıyor. Öyle olunca Uğur, Ömrüm’le olan görüşmesine gidemiyor. Ömrüm, babasının gelmemesiyle büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Tabi Zehra’da, Ömrüm’ü babası üzerinden doldurmaya devam ediyor.

Uğur, Yonca’nın odasına özür dilemek için giriyor. Onun kimliğini ve anahtarını alıp, sorgu odasında olan diğer kundakçıyı konuşturmak için onun odasına giriyor. Boğazını sıkıp, karısının öldüğü ve diğer çıkardıkları yangınların nedenini öğrenmeye çalışıyor.

 Kahraman Babam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler