Ana SayfaDizilerKefaret Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Kefaret Dizisi Final Mi Yapıyor?

Fox Tv’de yayınlanan ve pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Kefaret, 31. bölümüyle 20 haziran günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe hanımın, demans olduğu raporlarla ispatlanır. Bahri, Zeynep’le konuşup Sinan’la birlikte Sude’nin velayetini almak için dava açmaları gerektiğini söyler. Zeynep, Sude için Sinan’ı affedecek mi? Kefaret dizisi final mi yapıyor?

Pazar Dizileri 2020

Kefaret Dizisi Final Mi Yapıyor?

Kefaret Dizisinin 20 haziran pazar günü yayınlanacak 32. bölümüyle ekrana veda edeceği gündeme geldi. Kanal henüz kesin bir açıklama yapmadı. Ancak duyumlarımıza göre dizinin ikinci sezonu için onay çıkmamış.

KEFARET 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Sinan’ı başka bir kadınla gördükten sonra onun bir operasyon olduğunu öğrenir. Ancak Sinan’ın, böyle bir operasyonu yapmasına izin vermez. Ondan, işten ayrılmasını ister. Sinan, işten ayrılmayacağını ve onun kendisine güvenmesini ister.

Münevver, evinden çıkması için Zeynep’i sıkıştırır. Zeynep’de, valizini aldığı gibi okula gider. Orada kalmaya başlar. Okulun açılışına az bir zaman kala Meltem, Zeynep’in orada kalmasının doğru olmayacağını söyler.

Ahmet, Ayşe hanımın normal olmadığını anlayıp raporlarını tekrar incelenir ve onun demans olduğunu anlar. Ancak, onu hastaneye götürüp rapor alması gerekir. Alp, Sude’yi çiftlikten kaçırıp Ahmet’in evine götürür.

Ayşe de, oğlunun yaşadığını ve hastanede olduğunu, Sude’nin de, babasının yanında olduğunu zanneder. Bir gün, oğlunu görmek için hastaneye gider. Ancak orada oğlunun ismini hatırlayamaz.

Alp, Ayşe hanımı hastanede şuursuzca otururken bulur. Ayşe hanıma gereken tahliller yapılır ve demans olduğu raporlarla kesinleşir. Sabri, Sude’yi ondan almak için hukuki işlemleri başlatır.

Sinan’ın operasyonu sonlanır. Okuldan ayrılan Zeynep, bir pansiyona yerleşir. Arzu hastalanır ve Şule, Ahmet’i arayıp haber verir. Ahmet, Arzu’yu muayene edip ona ilaçlar aldırır.

Elleriyle kahvaltı hazırlayıp Arzu’ya yedirir. Zeynep, Sude’nin Ahmet’in evinde olduğunu sonradan öğrenince çok sinirlenir. Ahmet’i arayıp, neden kendisine haber vermediğini sorar.

Sinan, valizini alıp Zeynep’in kaldığı pansiyona gider. Orada onunla konuşmaya çalışır. Zeynep ise, onu tanımamış gibi yapar. Garson, Sinan’ın Zeynep’i rahatsız ettiğini düşünüp başka masaya oturtur.

Kefaret 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ı Affetmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler