Ana SayfaKimdirÇağdaş Tekin Kimdir?

İlgili Postlar

Çağdaş Tekin Kimdir?

Tutsak dizisinde oynayacak olmasıyla adını duyuran Çağdaş Tekin kimdir?

3 Mayıs 1987 yılında doğan oyuncu, İzmir doğumlu. Hayatının büyük bir bölümünü İzmir’de geçirdikten sonra oyuncu olmaya karar veren ünlü isim ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarları Tiyatro Anasanat Dalını kazandı. Bu bölümü kazanması ile birlikte oyuncu olabilmek adına önündeki büyük bir engeli kaldıran Çağdaş Tekin, bu bölümden başarılı bir şekilde mezun oldu. Öğrencilik ve mezun olduktan sonraki dönemlerde pek çok tiyatro oyununda yer alan Çağdaş Tekin, özellikle ilk deneyimi ile birlikte ekranlarda dikkat çekmeyi başardı.


Bugün Doğan Ünlüler

Çağdaş Tekin Kimdir, İlk Projesi Hangisi?

Oyuncunun ilk keşfedilişi ise TRT’de yayınlanan bir dizi ile oldu. Yedi Güzel Adam adlı dizi ile birlikte ilk defa ekranlarda yer alan Çağdaş Tekin, böylece oyunculuk kariyerine de başladı.

Oyuncu bugüne kadar çok fazla televizyon projesinde yer almasa da tiyatro oyunlarıyla yakından tanınıyor. Oyuncunun yer aldığı en önemli oyunlar ise şöyle; Üç Kuruşluk Opera

İlk Bahar Uyanışı, Afugan Tatatuuu, Yamak Eylemi, Dün Gee Yolda Giderken Çok Komik Birşey Oldu, Ayak Takımı Arasında, Saatleri Ayarlama Enstitüsü, İsli Sisli Pis Puslu, Onlar Ki, Olur Böyle Şeyler, Zalım Mahmut, Adiller

Oyuncu TRT’den sonra en önemli projesine ise Eylül 2017 itibari ile başlayacak. Kanal D’de yayınlanacak Tutsak adlı dizide rol alacak oyuncu, dizi öncesinde dahi dikkat çekmeyi başarmış durumda.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler