Ana SayfaKimdirMehmet Gürhan Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Gürhan Kimdir?

Ekranların önemli isimlerinden birisi olan Mehmet Gürhan kimdir?

[irp]

Özel yaşantısıyla çok fazla gündeme gelmeyen ve daha çok yer aldığı projelerle ekranlarda görülen Mehmet Gürhan, 25 Kasım 1962 doğumlu. İstanbul’da doğan ünlü isim, usta oyuncular listesinde yer alıyor. Pek çok farklı projede yer alan ve oyunculuk performansıyla adından söz ettirmeyi başaran Mehmet Gürhan, eğitimini de bu alan üzerine aldı. Hayatının büyük bir bölümünü İstanbul’da geçiren Mehmet Gürhan, eğitimi için de İstanbul’da kaldı. İstanbul Belediye Konservatuarı Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Yüksek Bölümü’nü kazanan ve burada tiyatro eğitimi alarak oyunculuk adına iyi bir temel atan oyuncu, mezuniyet sonrasında da projelerde görev almaya başladı. Tiyatro asıllı olan oyuncu, kısa süre içerisinde ekranlarda da yer almaya başladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Mehmet Gürhan Kimdir, İlk Hangi Projede Görüldü?

Oyuncunun ilk projesi 1985 yılında oldu.  1985’te çekilen Dokuzuncu Hariciye Koğuşu adlı yapım ile birlikte profesyonel yaşantısı başlayan Mehmet Gürhan, ardından arka arkaya çok önemli projelerde yer aldı. Oyuncu son olarak ise 2014 yılında sona eren Üç Arkadaş adlı diziyle ekranlara gelmişti. Bu tarihler arasında oyuncunun dahil olduğu önemli yapımlar ise şöyle; Bekle Dedim Gölgeye, Evrenos`un Müşterileri, Şaşıfelek Çıkmazı, 2000 Dedelerimi Evlendirirken, Hiç Yoktan Aşk, Yıldızların Altında, Şubat Soğuğu, Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi Pusu, İki Yabancı, Yaban Gülü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki.

2017 yılı itibari ile oyuncunun Tutsak adlı dizide de rol alacağı açıklandı. Eylül ayı itibari ile ekranlara gelecek olan bu dizi de yine oyuncunun ekranlara dönmesini sağlayacak. Dahil olduğu dizilerde iyi bir uyum yakalayan ve performans sergileyen Mehmet Gürhan’ın yeni projesinde de dikkat çekmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler