Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Konağa Yapılan Saldırıda Demir...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Konağa Yapılan Saldırıda Demir Kayboluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 102. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan sezon finali bölümünde; Züleyha, Ümit’in Şermin’in konağında kalmasını kabul ediyor. Leyla, kaçırılıyor. Demir’in, yeni bir düşmanı ortaya çıkıyor. Sevda’nın cesedi bulunuyor ve Demir, tutuklanıyor. Hapishaneden kaçan Demir, konağına gelir gelmez büyük bir saldırıya uğruyor. Konağa yapılan saldırıda Demir, kayboluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Konağa Yapılan Saldırıda Demir Kayboluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 102. bölümüyle sezon finali yaptı. Ümit Demir’i, tehdit edip konakta kalmak istiyor. Demir, olanları tek tek Züleyha’ya anlatıyor. Gitmek isteyen Züleyha, duyduklarından sonra konağı terk etmek istemiyor. Demir, Ümit’in istediği çocuğunu kaybettiği yazıyı ondan alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 102. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onla tartışırken, Şermin ile Betül geliyor. Betül, Ümit’in kendi konaklarında kalabileceğini söylüyor. Ümit, Demir’den aldığı imzalı kağıtla Şermin’in konağına yerleşiyor. Fikret, Fekeli’nin arabasını çarparak öldürdüğü kişinin cenazesi için İzmir’e gidiyor.

Orada, Hakan Gümüşoğlu isimli kişinin Demir’e düşmanlığı ve ölen kişinin yakını olduğunu öğreniyor. Bu ölümün Demir’in yapmış olabileceğini konuştuklarını duyunca hemen Çukurova’ya dönüyor.

Demir’e, durumu anlatıyor. Hakan Gümüşoğlu ile, Demir’in önceden süre gelen bir düşmanlığı olduğu ortaya çıkıyor. Demir’in, önce değirmeni kundaklanıyor. Sonra, nakliye tırı, ardından Leyla kaçırılıyor.

Sevda’nın, cansız bedenine ulaşılıyor. Savcı Demir’i, cinayet suçlamasıyla tam tutuklama kararı yazdırırken Leyla’nın kaçırılma olayı çıkıyor. Leyla, gelen telefonla çiftliğin önünde bulunuyor.

Demir, kızı bulunduktan sonra Sevda’yı öldürme suçundan göz altına alınıyor. Demir, bu olaylar olurken şirketin başına Betül’ü geçiriyor. Ona, tüm yetkilerini kapsayan bir vekalet veriyor. Şermin, Ümit’in hamile olmadığını anlıyor.

Fikret, Demir’i hapishaneden kaçırmak için bir plan yapıyor. Demir, başka birinin kılığıyla görüş günü hapishaneden kaçmayı başarıyor. Hemen konağa gelip Züleyha ile çocukları alıp, yurt dışına kaçmak isterken konağa ellerinde uzun namlulu tüfekleri olan birileri geliyor.

Ortalık savaş alanına dönüyor. Silah sesleri kesildiğinde Züleyha, Demir’i arıyor. Çiftliğe düzenlenen saldırıdan sonra Demir, ortadan kayboluyor. Züleyha, başına gelen bunca şeyden sonra artık isyan ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Demir Ölüyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler