Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Demir Ölüyor...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Demir Ölüyor Mu?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 102. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir, Fikret’le sulh yapar ve onu kardeşi olarak Çukurova’ya ilan eder. Betül, intikam ateşiyle yanar. Yamanlar konağına büyük bir saldırı olur. Fikret, Demir’in yanında olur. Züleyha, olanlardan sonra isyan eder. Bir Zamanlar Çukurova 102. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Demir, ölüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Ölüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 102. bölüm 2. sezon finali fragmanında; Eşkıyalar, yamanlar konağını basıyor. Demir, tüm yaptıklarından pişman oluyor ve Züleyha’ya, zamanı geri çevirebilseydi ona olanların hiçbirini yaşatmayacağını söylüyor. Birinin öldüğü görünüyor. Ölen kişi Demir mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 102. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1407790837715644418

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 101. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevda, hem oğlu gibi sevdiği Demir’in ölmesini, hemde kızının katil olmasını istemez ve kendisini Ümit’in kurşunlarının önüne atar. Aldığı kurşunla Sevda, ağır yaralanır. Ölmeden önce Demir’e onu, oğlu gibi sevdiğini söyler. Onun ölümünden sonra Demir, Ümit’den gitmesini ister.

Sevda’nın cesedini ise, bagajına koyup ne yapacağını düşünmek için çiftliğe gider. Züleyha Demir’de, bir gariplik olduğunu anlar. Ancak ona sorduğu sorular havada kalır. Demir, iş bahanesiyle evden çıkıp Sevda’nın cesedini bir ormanlık alana göz yaşlarıyla gömer.

Fekeli, Kerem Ali’yi almak isteyen Müjdat’ın yeni avukatıyla görüşmek için Mersin’e gider. Yolda, önüne çıkan birini ezer ve adam oracıkta hayatını kaybeder. Çetin, Fekeli’den önce gidip adamın ölümüne kendisi neden olmuş gibi jandarmaya teslim olur.

Demir, Fikret’le buluşur. Onunla samimi bir şekilde konuşur ve Ümit’le ilişkilerinin Adana’ya geldiklerinden sonra devam edip etmediğini sorar. Fikret Demir’e, kesinlikle onunla Adana’da ilişki kurmadığını, Almanya’dayken kısa bir ilişkilerinin olduğunu söyler.

Demir, Ümit’in karnındaki bebeğin kendisinden olup olmadığına emin olmak ister. Fekeli, vicdan azabı çeker ve suçunu gidip jandarmaya itiraf eder. Çetin ise, serbest bırakılır. Betül, ne yapıp ne edip Yamanlar Holding’in avukatlığını kapar.

Demir, Züleyha’nın sattığı hisselerin peşine düşer. Ancak, kimin aldığını öğrenemez. Ümit, çat kapı çiftliğe gelir. Demir onu, görünce oradan hemen gitmesini ister. Ancak Ümit, jandarmalara annesini onun öldürdüğünü söyleyeceğini söyleyip onu tehdit eder.

Demir, Züleyha’ya durumu açıklamak zorunda kalır. Züleyha ise, onun olduğu yerde kendisinin olamayacağını söyleyip eşyalarını toplamaya başlar.

 Bir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Yamanlar Çiftliğine Büyük…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler