Ana SayfaDizilerNetflix Türkiye, Temmuz Ayında Yayınlanacak Dizi ve Filmleri Açıkladı!

İlgili Postlar

Netflix Türkiye, Temmuz Ayında Yayınlanacak Dizi ve Filmleri Açıkladı!

Netflix, temmuz ayı içerisinde Türkiye’de yayınlanmaya başlayacak içerikleri yayınladı. Temmuz ayında Netflix’e gelecek olan içerikler yazımızın devamında….

Atypical: 4. Sezon (9 Temmuz)

Otizmli bir genç olan Sam Gardner’ın hayatını konu eden ve yayınlanan ilk üç sezonunda izleyicilerin favorileri arasına giren Atypical’ın son sezonu 9 Temmuz tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

My Unorthodox Life (14 Temmuz)

Netflix’in temmuz ayı içerisinde yayınlayacağı dizilerden biri de My Unorthodox Life. Dizi Elite World Group CEO’su Julia Haart ile çocuklarının hikayesini konu alıyor.

Never Have I Ever: 2. Sezon (15 Temmuz)

Netflix’in gençlik dizi kategorisinde olan Never Have I Ever, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciler tarafından beğenilmişti. Dizinin ikinci sezonu, Devi isimli karakterimizin maceralarını anlatmaya devam edecek.

Sky Rojo: 2. Sezon (23 Temmuz)

La Casa de Papel dizisinin yaratıcılarının yeni dizisi Sky Rojo, ilk sezonunda adrenalin ve aksiyonu sahneleri ile beğenileri toplamıştı. 3 hayat kadınının kendilerini pazarlayan kişilerden kaçmasını konu edinen dizi, ikinci sezonuyla da aksiyon seviyesini yüksek tutacak gibi görünüyor.

How to Sell Drugs Online (Fast): 3. Sezon (Açıklanmadı)

Dizi bir grup gencin uyuşturucu satmaya başlamaları ve ardından yaşadıkları olaylar konu ediliyor. Gelecek olan üçüncü sezonda uyuşturucu satıcılığından baronluğa uzanan olaylardan ziyade, ekibin Lenny isimli üyesinin sağlık sorunlarına odaklanıyor.

Korku Sokağı Üçlemesi (2-9-16 Temmuz)

Netflix, temmuz ayında korku filmlerini seven abonelerini doyuracak. Temmuz ayı boyunca farklı günlerde üç korku filmi izleyici ile buluşacak.

Geçen Yaz (9 Temmuz)

Türk yapımı bir drama olan Geçen Yaz 90’lı yıllarda gençliğinin baharında olan gençlerin aşk hayatlarını anlatıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler