Ana SayfaDizilerMaraşlı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

İlgili Postlar

Maraşlı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen Maraşlı dizisinin yayınlanan son bölümünde; Savaş, Maraşlı’nın Mehmet İnce olduğunu anlar. Hurdacı, Savcı ve Maraşlı’nın ölüm emrini verir. Hilal’le konuşan Mahur’un fikri değişir. Maraşlı’yla tanıştığı yerde buluşur ve ona evlenme teklifini kabul ettiğini söyler. Ama Savaş’ın adamları peşlerinden gelir. Mahur ile Maraşlı, saldırıdan sağ kurtulabilecek mi? Maraşlı dizisinin yayın günü değişti.

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Atv’nin sevilen dizisi Maraşlı’nın yayın günü değişti. Dizi 24. yeni bölümüyle 29 haziran salı günü ekrana gelecek.

MARAŞLI 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeliş Mahur’a, onu çok sevdiğini ama babasıyla evlenmesini istemediğini, annesiyle babasının tekrar evlenip bir aile olmalarını istediğini söyler. Mahur, bunun üzerine Maraşlı’yla buluşup onunla evlenemeyeceğini söyler.

Maraşlı, babasıyla yüzleşir. Annesinin ve erkek kardeşinin ölümünden babasını suçlayan Maraşlı, onu öldürmek ister. Savcı, oraya baskın düzenleyince Savaş ile adamları ortadan kaybolur. Maraşlı, oradan çıkmayı başarır.

Hurdacı, savcının sorularını cevaplar ve Savaş’ı bir iki kere gördüğünü söyler. Hilal, Maraşlı’yı arayıp Zeliş’in kayıp olduğunu söyler. Zeliş’i, oyun parkında bulurlar. Ama Zeliş, babasının konuşmasından rahatsız olup ondan korkmaya başlar.

Hilal, Zeliş’in Mahur’la konuştuğunu ve ona babasıyla evlenmesini istemediğini söylediğini öğrenir. Savaş, Nevzat’ı sıkıştırır. Ancak ağzından laf alamaz. Mehmet İnce’nin Maraşlı olduğundan emin olan Savaş, doğruca Fuat’ın evini basar.

Fut konuşmaz. Ama yine de Savaş Fuat’ı, kızının gözü önünde öldürür. Daha sonra tuttuğu paralı askerlerle savcının arabasını tarattırır. Savcı, ağır yaralanır. Mahur, Hilal’le konuşmaya gittiğinde onun bir sevgilisi olduğunu öğrenir.

Hilal, Zeliş’in onunla konuştuklarını bildiğini ve kararını verirken Zeliş’i düşünmemesini ister. Mahur, Maraşlı’nın evlenme teklifini kabul ettiğini söylemek için onu ilk tanıştıkları kulübeye çağırır.

Savaş’ın adamları Mahur’u takip eder. Maraşlı’nın gelmesini beklerler. Hurdacı’nın mekanına da saldırı düzenleyen Savaş’ın adamları onu ellerinden kaçırır. Maraşlı, peşinde olan kişinin öz babası olduğunu öğrendikten sonra çocukluğunda yaşadıkları, annesiyle erkek kardeşinin ölümü aklına gelir.

Mahur’un yanına giden Maraşlı ona, hemen oradan çıkmaları gerektiğini söyler. O ise, söyleyeceklerini söylemeden hiçbir yere gitmeyeceğini ve ona sonsuza kadar ‘evet’ deyip sarılır. O sırada eve kurşunlar yağar.

Maraşlı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur İle Maraşlı Saldırıdan Sağ Kurtulabilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler