Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla'nın Tüm Emekleri Boşa Mı...

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla’nın Tüm Emekleri Boşa Mı Gidiyor?

Show Tv’nin yeni dizisi Cam Tavanlar, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Haldun, Leyla’nın gitmeden önce sildiği planlarının peşine düşüyor. Cem’in, adını kullanarak Leyla’nın tedarikçileriyle uğraşıyor. Leyla, Cem’in programının danışmanlığını alıyor. Cem, Leyla’nın programını beğenmediğini öğrenip onu Asude’ye aldırmıyor. Cam Tavanlar 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Leyla’nın tüm emekleri, boşa mı gidiyor?

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla’nın Tüm Emekleri Boşa Mı Gidiyor?

Cam Tavanlar 4. bölüm 1. fragmanında; Leyla’nın, tefeciye olan borç günü geliyor. Ödeme yapamayınca tefeci, restorana ortak olmak istiyor. Durumu öğrenen Cem, Asude adı altında Leyla’nın restoranını kiralamak istiyor. İkili anlaşıyor. Ancak Cem, restoranın ismini de değiştirmek istiyor. Bakalım Leyla, bunu kabul edecek mi?

İşte Cam Tavanlar 4. bölüm 1. fragmanı…

CAM TAVANLAR 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla ile Cem’in arası düzelmeye başlıyor. Haldun, Leyla’nın yurt dışı projesini gitmeden sildiğini öğreniyor. Sekreterine onu arattırıp, onun projesini Cem’in istediğini söylüyor. Leyla, Cem’in böyle bir şey yaptığı için çok sinirleniyor.

Bundan Cem’in haberi bile yoktur. İskender ile Cem, rezervasyon yaptırıp Leyla’nın restoranına tadım yapmak için gidiyorlar. Tüm yemekleri tadan İskender, yemekleri mükemmel buluyor.

İnci, Leyla’nın restoranına gidip ona yardım etmek istediğini söylüyor ve onun ünlü bir dergiye röportaj vermesi için konuşuyor. Bunu öğrenen Haldun, İnci’ye çok kızıyor. Onu küçültücü kelimeler sarf ediyor.

İskender, Leyla’nın evine gidip ona duygularını açmak istiyor. Onlar beraberken Cem geliyor. İskender’in onun evinde olduğunu görünce Leyla’yı kıskanıyor. İskender’i, Londra’daki restorana göndermek istiyor.

Cem, yurt dışı projesini tamamlıyor. Danışman olarak Leyla aranıyor. Leyla, Cem’in projesini çok beğeniyor. Ama tedarikçilerinden biri arayıp, Asude’nin kendisine dava açtığını söylüyor. Leyla, bunu yapanın ise Cem olduğunu öğreniyor.

Bunun üzerine Cem’in projesini beğenmediği raporunu veriyor. Cem, projesini beğenmeyen danışmanın Leyla olduğunu öğreniyor. İskender, özel bir menü hazırlayıp Leyla’yı Asude’ye davet ediyor. Durumu Cem’e de söyleyip izin alıyor.

Leyla, kapıdan içeri alınmıyor ve bunu Cem’in istediğini öğreniyor. Cem, İskender’in yanına gidip Leyla’ya hazırlanan masayı kaldırtıyor.

Cam Tavanlar 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla İle Cem Arasındaki Çekim…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler