Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra'nın Ozan'dan Sakladığı Gerçek...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra’nın Ozan’dan Sakladığı Gerçek Ne?

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Aşk Mantık İntikam, 2. yeni bölümüyle 25 haziran cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Esra’dan, Ozan’ın odasına kuru temizlemeden gelen elbiselerini bırakması istenir. Oda, odaya girince ona aldığı ilk hediyeyi hala sakladığını görür. O sırada Ozan, içeri girer ve onu odasından kovar. Aşk Mantık İntikam 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Esra’nın, Ozan’dan sakladığı gerçek ne?

Cuma Dizileri 2020

Esra’nın Ozan’dan Sakladığı Gerçek Ne?

Aşk Mantık İntikam 2. bölüm 2. fragmanında; Ozan, Esra’yı yıldırmak için onu ayak işlerinde kullanıyor. Esra, iyice bunalıyor. Herkes Ozan’ın, Esra’yı rezil etmek istemek için uğraştığını anlıyor. Esra, en sonunda patlıyor ve dilinin ucuna onun yüzünden yaşadığı kötü olay geliyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 2. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Menekşe, kocasının yeni fikirleri yüzünden perişan olur ve bir gün onun yüzünden restoranı yanar. Kızına, kendisini gibi olmamasını aşık olduğu biriyle evlenmemesini ister. Esra, Ozan’ın kendisine aşık olduğunu bilir ve yanına gidip okulunu bitirip bitirmediğini sorar.

Oda bitirdiğini ve işe başladığını söyler. Esra, Ozan’a oracıkta evlenme teklif eder. İkili evlenir. Aradan bir süre geçer ve Ozan işinden ayrılıp kendi projesi üzerinde çalışmaya başlar.

Tabi evin bütün yükü Esra’nın omuzlarına biner. Bir gün, faturayı ödeyemedikleri için elektrikler kesilir. Ardından eve icra gelir. Esra, bakıyor ki annesi gibi olmaya başlar. Hemen Ozan’dan boşanmaya karar verir.

Boşanmadan önce ise Ozan’a, ona hiç aşık olmadığını söyler. Ozan, Esra’dan ayrıldıktan sonra bir yatırımcı bulur ve projesi tutar. Başarılı girişimci olarak gazetelerde haberi çıkar. Esra, tesadüfen haberi görür. Çalıştığı yerdeki müşteriler Ozan’ın boşandığı karısına verdiği rekor nafakayı ve şirket hisselerini konuşur.

Esra onlarla kavga edip karakola düşer. Arkadaşı Ozan’ı arayıp onu karakola çağırır. Ertesi gün Ozan, Esra’yı şirkete çağırır. Esra, Ozan’ın kendisiyle barışmak isteyeceğini düşünür. O ise, önüme bir sözleşme ve çek koyar. Esra, sözleşmeyi imzalar. Ama çeki almaz.

Ekrem, Ozan’ın yanına gidip o çeki alır. Ama borçlularına kaptırır. Esra, Ozan’ın yanına gidip ona durumu anlatıp o parayı ona ödeyeceğini söyler. İşsiz kalan Esra, Ozan’ın şirketine iş başvurusunda bulunur. Çınar’ın yardımıyla stajerliğe kabul edilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler