Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tuğçe Ada'dan Casusluk Yapmasını İstiyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tuğçe Ada’dan Casusluk Yapmasını İstiyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bora, zoraki de olsa Ada’yı işe alıyor. Ofistekiler onun, bir günden fazla dayanamayacağı konusunda iddiaya giriyor. Ada, Tuğçe’nin içeceğine uyku ilacı koyuyor. Bora, yemeğe Ada’yla gitmek zorunda kalıyor. Ada, likörlü çikolatayı yeyince olanlar oluyor. Baht Oyunu 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tuğçe, Ada’dan kendisine casusluk yapmasını istiyor.

Salı Dizileri 2020

Tuğçe Ada’dan Casusluk Yapmasını İstiyor!

Baht Oyunu 3. bölüm 1. fragmanında; Tuğçe, Ada’yı tehdit edip Bora’nın her adımını kendisine bilgi vermesini istiyor. Bora, Ada’daki değişikliği anlıyor. Tuğçe ile Rüzgar’ın, planı bekledikleri gibi sonuçlanmayacak.

İşte Baht Oyunu 3. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, Rüzgar’a yakın olmak için tehditle de olsa kendisini işe aldırıyor. Bora, Ada’ya uzun bir sözleşme hazırlatıyor. Ada, altı aydan önce kovulursa bir milyon lira tazminat istediğini söylüyor. Bora da kabul ediyor.

Şirkettekiler, Ada’nın bir günden fazla Bora’ya dayanamayacağı konusunda iddiaya giriyor. Şirketi büyük bir dar boğazdan geçen Bora, milyonluk iş görüşmesine Tuğçe’yle gitmeyi planlıyor.

Ama Ada, Tuğçe’nin içeceğine uyku ilacı koyuyor. Tuğçe, mağazada uyuyup kalıyor. Bora, Tuğçe’ye ulaşamayınca yemeğe Ada’yla gitmek zorunda kalıyor. Onu müşterisine sevgilisi olarak tanıtıyor.

Ada, öyle bir konuşma yapıyor ki Bora, işi aldığını düşünüyor. Rüzgar, Tuğçe’yi mağazada bulup çıkarıyor. Birlikte yemeğe gidiyorlar. Tuğçe’nin elbisesi çamur olunca, tuvalette bulduğu Ada’nın elbisesini giyip Rüzgar’la birlikte yemeğe katılıyor.

Rüzgar, bilerek Ada’ya likörlü çikolata veriyor. Oda, sarhoş olup Bora’yı rezil ediyor. Bora, Ada’yı işten kovuyor. Ona 1 milyonluk çekini de veriyor. Ama Ada, kabul etmiyor. Müşterisi ise gelip, işi ona verdiğini açıklıyor.

Bora, Ada’yı tekrar işe alıyor. Şirkettekiler Ada’yı tekrar şirkette görünce çok şaşırıyor. Tuğçe, kendisine hazırlattığı masayı Bora’nın Ada’ya verdiğini görünce deliye dönüyor. Elif, dayısından doğum günü partisine Ada’yı da getirmesini istiyor.

Tuğçe ile Rüzgar, Ada’yı doğum günü partisinde görünce ikinci şoklarını yaşıyor. Rüzgar, Tuğçe’nin kulağına Ada ile ilgili bir şey söylüyor. Tuğçe, havuz başında Ada’nın üzerine yürüyor. Bora, yetişip Ada’nın havuza düşmesine engel oluyor.

Baht Oyunu 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ada Rüzgar’a Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler