Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ada Rüzgar'a Savaş Açıyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ada Rüzgar’a Savaş Açıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu, 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, Ada’dan geçici süreliğine sevgili gibi davranmasını ister. Ancak Ada’nın davranışları Bora’yı zor duruma düşürür. Tuğçe ise bir giyim mağazasında kilitli kalır. Rüzgar ile Tuğçe, Ada ile Bora’nın katıldığı iş yemeğine gelince işler iyice karışır. Baht Oyunu 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Ada, Rüzgar’a savaş açıyor.

Salı Dizileri 2020

Ada Rüzgar’a Savaş Açıyor!

Baht Oyunu 2. bölüm 3. fragmanında; Bora Ada’ya, kendisine yardımcı olduğu için bir milyon liralık çek veriyor. Ada ise, çeki yırtıp atıyor. Tuğçe, Bora’yı kıskandırmak için Rüzgar’la yakınlık kuruyor. Ada, Rüzgar’a savaş açıyor ve bundan sonra arkasını kollamasını istiyor. Rüzgar ise, bu savaşta kazananın kendisi olacağından emin konuşuyor.

İşte Baht Oyunu 2. bölüm 3. fragmanı…

BAHT OYUNU DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, uzaktan sevdiği Rüzgar’ın, Türkiye’de oturum almak için evlenmek istediğini öğrenir. Hemen onunla evlenmeyi kabul eder. Ada, Rüzgar’a kör kütük aşık olur. Ancak Rüzgar’ın, oturumunu aldıktan sonra onun yüzüne bile bakmaya niyeti yoktur.

Bora, ünlü bir yazardır. Sosyal deney yapmak için Hülya isimli bir kadınla buluşur. Onun tüm karakteristik özelliklerini öğrenip, tam tersini davranır. Ada, Bora’nın kadına karşı davranışını görüp tepki gösterir.

En sonunda Bora, Hülya isimli buluştuğu kadına kendisinin araştırmacı bir yazar olduğunu ve onun üzerinde deney yaptığını itiraf eder. Tabi kadının da tepkisini alır. Tuğçe, Bora’nın ilgisini çekmek için Rüzgar’la yakınlık kurar.

Onun göreceği şekilde Rüzgar’ı öper. Rüzgar, hemen Ada’yı unutup onun üzerine atlar. Ada, Tuğçe ile Rüzgar’ı ezmeye çalışırken Bora daha önce davranır. Ada, Rüzgar’ın arabasının kendi arabasına çarpması sonucunda hastanelik olur.

Bora, Ada’yı evine götürüp kanepeye yatırıp evden ayrılır. Daha sonra banyodan çıkan Rüzgar’la, kendisine uğrattığı hayal kırıklığına uğratmasının nedenini sorar. Oda, kendisini hep ezdiğini ve kendisi için hakkettiğinden fazlasını yaptığını, onun bu kadar iyi olmaması gerektiğini söyler.

Ada, Rüzgar’ın kendisini sevmediğini anlar ve onu evden kovar. Ertesi gün Bora’nın yanına gidip ondan iş ister. Ama Bora onu, işe almak istemez. Bora’nın, Hülya’ya davrandığı anlar görüntülenir ve hızla internette yayılır.

Ada, tekrar Rüzgar’la görüşür. Rüzgar, onunla oturum almak için birlikte olduğunu itiraf eder. Ada ise, büyük bir hayal kırıklığına uğrar ve onun tüm eşyasını camdan aşağı atar.

Bora, mecburiyetten istemediği bir kadınla ortaklık yapmak zorunda kalır. Ada, Rüzgar’ın çalıştığı iş yerine girmek için Bora’yı tehdit eden videoyu kimin çektiğini bulur. O videoyla, Ada, Bora’nın kendisini işe almaya ikna eder.

 Baht Oyunu 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yla Sevgiliymiş Gibi Yemeğe…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler