Ana SayfaDizilerAda Masalı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Haziran İle Poyraz İlk İşlerini...

İlgili Postlar

Ada Masalı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Haziran İle Poyraz İlk İşlerini Alıyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Ada Masalı, 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haziran’ın adaya yerleştiğini duyan İdil, tutuşmaya başlar. Gidip Haziran’ı, ufaktan uyarır. Haziran, yaptığı şeyin pişmanlığıyla bir an evvel istediği otel projesini hayata geçirip Poyraz’ı dar boğazdan kurtarmak ister. Öte yandan da ikili birbirlerinden hoşlanmaya başlar. Ada Masalı 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Haziran ile Poyraz, ilk işlerini alıyor.

Salı Dizileri 2020

Haziran İle Poyraz İlk İşlerini Alıyor!

Ada Masalı 2. bölüm 3. fragmanında; Haziran ile Poyraz, otelin tüm hazırlıklarını tamamlıyor ve ilk işlerini alıyorlar. Poyraz’ın, ilkokul arkadaşı adaya geliyor. Haziran, Poyraz’ın arkadaşını görünce şok oluyor. Poyraz’ın arkadaşı, Haziran’ın eski iş arkadaşı mı çıkacak?

İşte Ada Masalı 2. bölüm 3. fragmanı…

ADA MASALI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo’daki pozisyon için patronu Doygun’la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronu ona bir teklifte bulunur. Ada projesi dosyasını eline verip, Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmasını ister.

Haziran, turist kafilesiyle birlikte o fabrikaya gider. Gizlice fabrikanın defterlerinin olduğu odaya girip bilançoları bulur ve fotoğraflarını çekip patronuna gönderir. Doygun, Poyraz’ın kredi borçları olduğunu öğrenir.

Hemen bankayı arayıp Poyraz’ı sıkıştırmasını ister. Banka Poyraz’dan, kredi borçlarının hepsini üç ay içinde kapatmasını ister. Poyraz, nedenini sorduğunda ellerinde fabrikanın bilançosu olduğunu ve zarar ettiğini anladıklarını öğrenir.

Haziran, çok sevdiği İstanbul’a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır. Vapuru da kaçırınca mecburen Ada’da kalır. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz’la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir.

Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz’a bir teklifle gider. Ondan yerini kendisine kiralamasını ister. Oda, bu teklifi ortaklık karşılığında kabul eder.

Kuzen’i, Haziran’ın telefon konuşmasını duyar. Onun adada kalma sebebinin başka bir şey olduğunu anlar. Haziran’ı sıkıştırır. Oda, Poyraz’a aşık olduğu yalanını söyler. Onu inandırmak için de Poyraz’ı, dudağından öper.

Ada Masalı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran İle Poyraz Otel İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler