Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla İle Cem Arasındaki Çekim...

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla İle Cem Arasındaki Çekim Giderek Artıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Cam Tavanlar, 3. yeni bölümüyle 23 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla’nın, tefeciye olan ödeme günü yaklaşır. Tefeci, restoranı Leyla’dan almak için sabırsızlanır. İnci hanım, Leyla’nın yanına gidip ona destek olmak istediğini söyler. İskender, Cem’in de Leyla’dan hoşlandığını anlar. İkili arasında gizli bir rekabet başlar. Cam Tavanlar 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Leyla ile Cem arasındaki çekim giderek artıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla İle Cem Arasındaki Çekim Giderek Artıyor!

Cam Tavanlar 3. bölüm 3. fragmanında; Birbirlerinden hoşlanan ancak, büyük bir rekabet ortamına giren Leyla ile Cem arasındaki çekim giderek artıyor. Çevresindekiler ise, onların arasındaki çekimi fark ediyor.

İşte Cam Tavanlar 3. bölüm 3. fragmanı…

CAM TAVANLAR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, Güler hanıma işten ayrıldığını ve kendi restoranını açacağını söyler. Oda, ayın 17 sinde olan toplantılarını onun restoranında yapmak istediklerini söyler. Leyla, büyük bir gayretle kısa süre içinde restoran yeri aramaya başlar. Eski iş yerinin tam karşısındaki yeri tutar.

Cem’le, büyük bir yarışın içine girer. Tedarikçilerin çoğunu Leyla alır ve bu yarışı kazanır. Şinasi, işini bırakıp Leyla’nın yanına gelir. İskender, Leyla’nın kendisini şef olarak çağırmadığı için çok üzülür. Leyla, şefini de bulur.

Elindeki tüm parayı tadilatlara harcayan Leyla, kredi almak için bankaya gider. Ama banka ona, kredi vermez. Leyla, tefeciden para almak zorunda kalır. Eğer ödemelerini aksatırsa restoranının elinden gideceğini bilse de bu riske girer.

Herkes Leyla’nın, kısa zamanda restoranı açamayacağını düşünür. Cem ise, ona inanır. Tam açılış günü, elektrikler kesilir. Güler hanım, gelir ve restoranı kapalı zanneder. Asude de, nefesler tutulur. Eğer Güler, kendi restoranlarına gelirse Leyla’nın bir şansı olamayacağını düşünürler.

Son anda elektrik arızası giderilir. Güler hanım, arkadaşlarıyla birlikte Leyla’nın restoranına girer. Tüm yemekler kusursuz sunulur. Güler hanım ve arkadaşları çok memnun kalır. Cem, Güler hanımın Leyla’ya hediye ettiği tabloyu alıp ona götürür. Leyla, Cem’in bu davranışından çok memnun kalır ve ona sarılıp öper.

Cam Tavanlar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Tefeciye Olan Borcunu Ödeyebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler