Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Tefeciye Olan Borcunu Ödeyebilecek...

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Tefeciye Olan Borcunu Ödeyebilecek Mi?

Show Tv’nin yeni dizisi Cam Tavanlar, 3. yeni bölümüyle 23 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cem, İskender’le birlikte Leyla’nın yemeklerini tatmaya gider. İskender, Leyla’ya olan duygularını artık açmaya karar verir. Cem, açılış günü Leyla’yla yakınlaştıktan sonra onun dairesine çıkar. Ama içeride İskender’i görünce kıskanıp Leyla’yı kaldığı daireden çıkartmak ister. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Leyla, tefeciye olan borcunu ödeyebilecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla Tefeciye Olan Borcunu Ödeyebilecek Mi?

Cam Tavanlar 3. bölüm 2. fragmanında; Leyla’nın, tefeciye olan ödeme günü yaklaşıyor. Tefeci, restoranı Leyla’dan almak için sabırsızlanıyor. İnci hanım, Leyla’nın yanına gidip ona destek olmak istediğini söylüyor. İskender, Cem’in de Leyla’dan hoşlandığını anlıyor. İkili arasında gizli bir rekabet başlar.

İşte Cam Tavanlar 3. bölüm 2. fragmanı….

CAM TAVANLAR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, Güler hanıma restoran açacağını söyler. Oda, ayın 17 sinde olan toplantılarını onun restoranında yapacaklarını söyler. Leyla, büyük bir gayretle kısa süre içinde restoran yeri aramaya başlar. Eski iş yerinin tam karşısındaki yeri tutar.

Cem’le, büyük bir yarışın içine girer. Tedarikçilerin çoğunu Leyla alır ve bu yarışı kazanır. Şinasi, işini bırakıp Leyla’nın yanına gelir. İskender, Leyla’nın kendisini çağırmadığı için üzülür. Leyla, şefini de bulur.

Elindeki tüm parayı tadilatlara harcayan Leyla, kredi almak için bankaya gider. Ama banka ona, kredi vermez. Leyla, tefeciden para almak zorunda kalır. Eğer ödemelerini aksatırsa restoranının elinden gideceğini bilse de bu riske girer.

Herkes Leyla’nın, kısa zamanda restoranı açamayacağını düşünür. Cem ise, ona inanır. Tam açılış günü, elektrikler kesilir. Güler hanım, gelir ve restoranı kapalı zanneder. Asude de, nefesler tutulur. Eğer Güler, kendi restoranlarına gelirse Leyla’nın bir şansı olamayacağını düşünürler.

Son anda elektrik arızası giderilir. Güler hanım, arkadaşlarıyla birlikte Leyla’nın restoranına girer. Tüm yemekler kusursuz sunulur. Güler hanım ve arkadaşları çok memnun kalır. Cem, Güler hanımın Leyla’ya hediye ettiği tabloyu alıp ona götürür. Leyla, Cem’in bu davranışından çok memnun kalır ve ona sarılıp öper.

Cam Tavanlar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Leyla’yı Yanlış Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler