Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Leyla'yı Yanlış Anlıyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Leyla’yı Yanlış Anlıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Cam Tavanlar, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla, Cem’le büyük bir yarışa giriyor. Kazanan, Leyla oluyor. Leyla, restoranı açmak için tefeciden para alıyor ve tüm zorlukları aşıp gününde restoranı açıyor. Güler hanım, tüm arkadaşlarıyla Leyla’nın restoranına geliyor. Cem, Leyla’nın olan tabloyu ona götürüyor. İkili yakınlaşıp öpüşüyor. Cam Tavanlar, 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cem, Leyla’yı yanlış anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Cem Leyla’yı Yanlış Anlıyor!

Cam Tavanlar 3. bölüm 1. fragmanında; Cem, İskender’le birlikte Leyla’nın yemeklerini tatmaya gidiyor. İskender, Leyla’ya olan duygularını artık açmaya karar veriyor. Cem, açılış günü Leyla’yla yakınlaştıktan sonra onun dairesine çıkıyor. Ama içeride İskender’i görünce kıskanıp Leyla’yı kaldığı daireden çıkartıyor.

İşte Cam Tavanlar 3. bölüm 1. fragmanı…

CAM TAVANLAR 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, Güler hanıma restoran açacağını söylüyor. Oda, ayın 17 sinde olan toplantılarını onun restoranında yapacaklarını söylüyor. Leyla, büyük bir gayretle kısa süre içinde restoran yeri aramaya başlıyor. Eski iş yerinin tam karşısındaki yeri tutuyor.

Cem’le, büyük bir yarışın içine giriyor. Tedarikçilerin çoğunu Leyla alıyor ve bu yarışı kazanıyor. Şinasi, işini bırakıp Leyla’nın yanına geliyor. İskender, Leyla’nın kendisini çağırmadığı için üzülüyor. Leyla, şefini de buluyor.

Elindeki tüm parayı tadilatlara harcayan Leyla, kredi almak için bankaya gidiyor. Ama banka ona, kredi vermiyor. Leyla, tefeciden para almak zorunda kalıyor. Eğer ödemelerini aksatırsa restoranının elinden gideceğini bilse de bu riske giriyor.

Herkes Leyla’nın, kısa zamanda restoranı açamayacağını düşünüyor. Cem ise, ona inanıyor. Tam açılış günü, elektrikler kesiliyor. Güler hanım, geliyor ve restoranı kapalı zannediyor. Asude de, nefesler tutuluyor. Eğer Güler, kendi restoranlarına gelirse Leyla’nın bir şansı olamayacağını düşünüyorlar.

Son anda elektrik arızası gideriliyor. Güler hanım, arkadaşlarıyla birlikte Leyla’nın restoranına giriyor. Tüm yemekler kusursuz sunuluyor. Güler hanım ve arkadaşları çok memnun kalıyor.

Cem, Güler hanımın Leyla’ya hediye ettiği tabloyu alıp ona götürüyor. Leyla, Cem’in bu davranışından çok memnun kalıyor ve onu sarılıp öpüyor.

Cam Tavanlar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla’nın Açılışına Sabote Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler