Ana SayfaDizilerAda Masalı 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Poyraz Olanları Haziran'ın Yaptığını Öğreniyor Mu?

İlgili Postlar

Ada Masalı 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Poyraz Olanları Haziran’ın Yaptığını Öğreniyor Mu?

Star Tv’nin yeni dizisi Ada Masalı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Haziran’ın patronu onun istediği terfiyi verme karşılığında ondan adada yapacağı yeni proje için bilgi toplamasını istiyor. Patronu ise o bilgilerle Poyraz’ı, köşeye sıkıştırıyor. Haziran yaptığı şeyden pişman olup adaya yerleşip Poyraz’ı dar boğazdan kurtarmak istiyor. Ada Masalı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz, olanları Haziran’ın yaptığını öğreniyor mu?

Poyraz Olanları Haziran’ın Yaptığını Öğreniyor Mu?

Ada Masalı 2. bölüm 1. fragmanında; Haziran, adaya yerleşmesinin altındaki gerçekleri arayan kuzenini inandırmak için Poyraz’ı öpüyor. Daha sonra bunun açıklamasını da ona yapamıyor. Poyraz, gizli belgelerini alan kişiyi bulmak için, fabrikasına turist getiren rehberle konuşuyor. O da, Haziran’ı işaret ediyor.

İşte Ada Masalı 2. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo’daki pozisyon için patronu Doygun’la görüşmeye gidiyor. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronu ona bir teklifte bulunuyor. Ada projesi dosyasını eline verip, Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmasını istiyor.

Haziran, turist kafilesiyle birlikte o fabrikaya gidiyor. Gizlice fabrikanın defterlerinin olduğu odaya girip bilançoları buluyor ve fotoğraflarını çekip patronuna gönderiyor. Doygun, Poyraz’ın kredi borçları olduğunu öğreniyor.

Hemen bankayı arayıp Poyraz’ı sıkıştırmasını istiyor. Banka Poyraz’dan, kredi borçlarının hepsini üç ay içinde kapatmasını istiyor. Poyraz, nedenini sorduğunda ellerinde fabrikanın bilançosu olduğunu ve zarar ettiğini anladıklarını öğreniyor.

Haziran, çok sevdiği İstanbul’a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşıyor. Vapuru da kaçırınca mecburen Ada’da kalıyor. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz’la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğreniyor.

Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlıyor. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz’a bir teklifle gidiyor. Ondan yerini kendisine kiralamasını istiyor. Oda, bu teklifi ortaklık karşılığında kabul ediyor.

Kuzen’i, Haziran’ın telefon konuşmasını duyuyor. Onun adada kalma sebebinin başka bir şey olduğunu anlıyor. Haziran’ı sıkıştırıyor. Oda, Poyraz’a aşık olduğu yalanını söylüyor. Onu inandırmak için de Poyraz’ı, dudağından öpüyor.

Ada Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler