Ana SayfaDizilerBaş Belası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İle Şahin İş Arkadaşı...

İlgili Postlar

Baş Belası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İle Şahin İş Arkadaşı Oluyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Baş Belası, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; İpek, arkadaşı Naz’ın aldatıldığını öğrenip o kadının peşine düşüyor. Ancak, kadın ölü bulunuyor. Kadir, İpek’in varını yoğunu satıp kaçıyor. Her şeyini kaybeden İpek, emniyete psikolog olarak işe giriyor. Baş Belası 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İpek ile Şahin, iş arkadaşı oluyor.

İpek İle Şahin İş Arkadaşı Oluyor!

Baş Belası 2. bölüm 1. fragmanında; İpek ile Şahin, aynı odada birlikte çalışmaya başlıyor. Kocasının da içinde olduğu şantaj şebekesini çökertmek için ikili birlikte hareket etmeye başlıyor. Kadir, oğlunu görmek için saklandığı yerden çıkıyor. Şahin, Kadir’in peşine düşüyor.

İşte Baş Belası 2. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1406710444975394819

BAŞ BELASI DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Komiser Şahin, sevdiği kadını şantaj şebekesine düzenlenen operasyonda kaybediyor. O günden beri o şebekeyi bulmak için uğraşıyor. Aslında, karakol komutanı Yener’in de bu şebekeyle bir alakası vardır ve Şahin’in bu dosyayla uğraşmasından rahatsız oluyor.

Naz, kocası Birol’un kendisini aldattığını öğrenip İpek’in kapısını çalıp ondan yardım istiyor. İpek, kadının adresini çiçekçiden öğreniyor. O sırada bir intihar olayı oluyor. İpek, hemen gidip adamla konuşup onu intihardan vazgeçiriyor.

Şahin ise, oraya gelip adamı aşağı itiyor. Adam, ölmüyor. İpek, Şahin’le böyle tanışıyor. Naz ile İpek, kadının evine gittiklerinde onun öldürülmüş olduğunu görüyor. Şahin, Naz ile İpek’i alıp emniyete götürüp ifadelerini alıyor.

Banu’nun hesapları kontrol ediliyor ve her ay hesabına yüklü bir miktarda para yatırıldığını öğreniyor. Para akışından bu paraları Banu’ya, Kadir’in verdiği anlaşılıyor. Kadir, karısının ve kayın validesinin ne kadar malı mülkü var satıp ortadan kayboluyor.

Durumu öğrenen İpek, kocasının evdeki kanlı gömleğini Şahin’e veriyor. Kan, Banu’ya ait çıkınca Kadir, katıl zanlısı olarak aranmaya başlıyor. Her şeyini kaybeden İpek, bu işin peşini bırakmak istemiyor.

Hemen emniyete gidip psikolog olarak iş baş vurusunda bulunuyor. Karakol müdürü Mehmet, zaten bir psikolog almak istiyordu ve İpek’in iş baş vurusunu kabul ediyor. Şahin, İpek’in işe alındığını öğrenince hayli şaşırıyor.

 Baş Belası Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler