Ana SayfaDizilerKefaret 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Ağır Bir Ameliyata Alınıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Ağır Bir Ameliyata Alınıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayın günü değişti. Kefaret 32. yeni bölümüyle 1 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Zeynep, inatla Sinan’ı affetmiyor. Nilay, Sinan’ın kendisiyle babasına ulaşmak için oyun oynadığını öğrenip intihar ederek hayatını kaybediyor. Vicdan azabı çeken Sinan, operasyonda yaralanıyor. Kefaret 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sinan, ağır bir ameliyata alınıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sinan Ağır Bir Ameliyata Alınıyor!

Kefaret 32. bölüm 1. fragmanda; Sinan, yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriliyor. Zeynep, Sinan’a yaptıkları için çok pişman oluyor. Üzerine birde Münevver, Sinan’ın başına gelenlerden Zeynep’i suçluyor. Sinan’ın ameliyatına giren Ahmet, ameliyatın çok üzün süreceğinin haberini veriyor.

İşte Kefaret 32. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sinan da, Zeynep’in kaldığı pansiyonda kalmaya başlıyor. Pansiyondakiler Sinan’ın Zeynep’e, asıldığını düşünüyor. İkili oradaki meraklı bakışların karşısında oyun oynamaya devam ediyor. Meltem, Zeynep’in arkasından okulu zora sokacak işler çeviriyor.

Arzu, Şule ile birlikte başka bir eve gidiyor. Ahmet yine, Arzu’nun yerini bulmak için uğraşıyor. Şule’nin kardeşini bulup ona para kaptırıyor. Üzerine bir de, dayak yiyor. Şule, Ahmet’i yaralı bir şekilde bulup eve getiriyor.

Arzu, elleriyle Ahmet’in yaralarını pansuman ediyor. Şule, Ahmet’in kaptırdığı parayı alıp ona veriyor. Ayşe hanım, hastalığını öğreniyor. Sude’yi bile tanıyamaz hale geliyor. Zeynep, onunla konuşmaya gidiyor ve ne Sude’yi ne de onu, bırakmayacağını söylüyor.

Daha sonra Sinan’ın yanına giden Zeynep onu, Sude’yi evlatlık edineceğini, ondan sonra da ne yapmak istiyorsa yapabileceğini söylüyor. Sinan, Nilay’ın evine koyduğu dinleme cihazıyla babasının sevkıyatının yerini öğrenip baskın yapıyor.

Daha sonra Sinan, Nilay’ın karşısına polis olarak çıkıyor. Nilay, onun kendisini babasını yakalamak için bir oyunun içine soktuğunu öğrenip fenalık geçiriyor. Sinan’a, sırılsıklam aşık olan Nilay, bu acıya dayanamayıp ilaç alıp intihar ediyor.

Sinan, durumu öğrenip hastaneye gidiyor. Nilay, Sinan’ın gözü önünde hayatını kaybediyor. Zeynep’de, Nilay’ın intihar haberini televizyondan öğreniyor. Emre, Sinan’ın kafasını dağıtmak için onu operasyona götürüyor. Sinan, çelik yeleğini giymeden operasyona katılıyor ve ağır bir şekilde yaralanıyor.

Kefaret 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler