Ana SayfaDizilerŞahsiyet Dizisi Tv'de İlk Kez Yayınlanacak! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Şahsiyet Dizisi Tv’de İlk Kez Yayınlanacak! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Dijital platformlarda yayınlanan 13. bölümlük Şahsiyet dizisi, izlenme rekorları kırdı ve hatta emmy ödüllerine aday gösterildi. Başrollerini, Haluk Bilginer ile Cansu Dere’nin paylaştığı dizi Şahsiyet, ulaşamadığı izleyicisiyle buluşacak. Şahsiyet dizisi Tv’de ilk kez yayınlanacak? Dizinin yayın tarihi belli oldu.

Haluk Bilginer Kimdir?

 Cansu Dere kimdir?

Şahsiyet Dizisi Tv’de İlk Kez Yayınlanacak!

Dizi tarihinde gelmiş geçmiş en iyi diziler arasına adını yazan, hatta yurt dışında bir çok ödül alan ve aday gösterilen dizi Şahsiyet, dijital platformlarda yayınlandı. 13 bölüm süren dizi, bazı genç kızların cinsel istismara uğramalarını, onların üzerini kapatan insanların vede, bunu gören bir insanın bunu göz ardı edemediğini konu alıyor.

Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Şahsiyet dizisi, Tv de ilk kez Show Tv ekranında 29 haziran salı günü saat 23:00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek. İzlenme rekorları kıran Şahsiyet dizisini Show Tv, izleyicisiyle buluşturacak.

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU!

Adliyeden emekli olan Agah, Alzheimer olduğunu ve bir gün her şeyi unutacağını anlıyor. Kedisinin de ölümünün, ona mama vermeyi unuttuğu için olunca, ölmeden önce, tüm tecavüz dosyalarını ele alıyor.

Yıllar önce, üstü kapatılan daha çocuk yaştaki Reyhan’ın intikamını almak için yola çıkıyor. Çocuk yaşta yüzlerce kişinin tecavüzüne uğrayan Reyhan’ın, kanına kimler girdiyse tek tek hepsini bulup cezasını veriyor.

Nevra’nın da o tecavüz edilen çocuklardan biri olduğu daha sonradan ortaya çıkıyor. Bu büyük intikam hikayesinde, bakalım başka neler olacak? Bu diziyi izleyenler bir daha, bu ge yaşananları unutamayacak. Agah, akıl hastanesine düşse de, bu tecavüzcülerin peşini bırakmıyor.

Büyük bir akıcılıkla izlenecek Şahsiyet dizisi, 29 haziran salı günü, Show Tv’de saat 23:00’da ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

 Haluk Bilginer, Şahsiyet İle Emmy Ödülü’ne Aday Oldu!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler