Ana SayfaDizilerAda Masalı 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! İdil Haziran'ın Organizasyonunu Baltalıyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! İdil Haziran’ın Organizasyonunu Baltalıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Ada Masalı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Haziran ile Poyraz’ın öpüştüğünü bütün ada duyuyor. Poyraz, Haziran’ın sadece iş arkadaşı olduğunu söyleyip onları susturuyor. İdil’de, Poyraz’a, babasının onun kredi borcunu karşılayacağını söylüyor. Poyraz ise, kabul etmiyor. Hakan, Poyraz’ın ortağının Haziran olduğunu öğreniyor. Ada Masalı 3. bölüm ön izlemesi yayınlandı. İdil, Haziran’ın organizasyonunu baltalıyor.

Salı Dizileri 2020

İdil Haziran’ın Organizasyonunu Baltalıyor!

Ada Masalı 3. bölüm ön izlemesinde; İdil, Haziran’ın organizasyonu için aldığı çiçekleri, kütüphane açılışında kullanmak için alıyor. Daha sonra Haziran’a, bir yanlışlık olduğunu söyleyip çiçekleri ona iade etmek istediğini söylüyor. Hazarin, çiçeklerin darmadağın olduğunu görüp şok oluyor.

İşte Ada Masalı 3. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haziran, Nehir’i inandırmak için Poyraz’ı öpüyor. Poyraz, neye uğradığını anlayamıyor. Tüm adaya kısa süre içinde Poyraz’la Haziran’ın öpüştüğü haberi yayılıyor. Haziran, utancından Poyraz’ın yüzüne bakamıyor.

Meydanda Poyraz’la Haziran’ı yan yana gören adalılar, onları tebrik edip öpüştüklerini duyduklarını söylüyor. Poyraz, Haziran’ın kendisinin ortağı olduğunu ve aralarında hiçbir şey olmadığını, eğer bir kişi daha bu konu hakkında konuşursa kalbini kıracağını söylüyor.

İdil, bu konuşmadan sonra rahatlıyor. Haziran’ın evine kek yapıp götürüyor. Ona, adaya daha önceden bir çok girişimcinin geldiğini ve amaçlarına ulaşamadıklarını söylüyor. Poyraz’da, çok iyi tanıdığını kimseyle gönül ilişkisine girmeyeceğinin de altını çiziyor.

Doygun, Haziran’ı arıyor. Haziran ona, Yunan adalarında tatil yaptığı yalanını söylüyor. Poyraz’ın, ne yaptığını öğrenmek için Ada’ya Hakan’ı gönderiyor. Hakan, Poyraz’ın çocukluk arkadaşı çıkıyor.

Poyraz’ın, bir ortakla otel işine girdiğini öğrenen Hakan, ortağının kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Haziran, arkadaşının nişan organizasyon işini alıyor. Tüm hazırlıkları bitirmek için bir haftaları vardır.

Haziran, Poyraz’la birlikte hummalı bir çalışma içine giriyor. Hatta, platformu kendileri yapmak zorunda kalıyor. Hakan, Poyraz’ın ortağının Haziran olduğunu anlıyor. Haziran, Hakan’ı görünce şok oluyor. Poyraz’a kurulan tuzağın bir parçası olduğunu ona söylemesinden korkuyor. Hakan, Haziran’ı ele verecek mi?

 Ada Masalı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Haziran İle Poyraz İlk İşlerini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler