Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat İle Taylan Arasında...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat İle Taylan Arasında Kalıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Aşkın Tarifi, 4. yeni bölümüyle 28 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Taylan, Naz ile Fırat’ı samimi bir şekilde yine görünce bu sefer ona tepki gösterir. Naz, babasıyla birlikte Fırat’ın teyzesinin kebapçısına gelir. Sultan, onları ayırmak için bir plan yapar. Naz, Taylan’la buluşup ona bir karar verdiğini söyler. Aşkın Tarifi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Naz, Fırat ile Taylan arasında kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Naz Fırat İle Taylan Arasında Kalıyor!

Aşkın Tarifi 4. bölüm 2. fragmanında; Naz, Taylan’la evlenmek istiyor. Ancak, kafası Fırat’ı her gördüğünde karışıyor. Kendisine dahi itiraf etmediği duygular yaşıyor. Naz, Fırat ile Taylan arasında bir seçim yapacak mı?

İşte Aşkın Tarifi 4. bölüm 2. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Naz, magazincilerin önünde Taylan’dan aldığı evlenme teklifini kabul eder. Ancak, sonradan bu emrivakiyi kabul edemez. Bir taraftan da Taylan’a, hayır diyemez. Naz’ın çevresindeki hiç kimse halası hariç, herkes Taylan’ın şov peşinde olduğunu anlar.

Taylan’la Naz’ın evlenmesini istemez. Fırat, işinin başına geçer. Gidip Arda Türkmen’in, restorana gelip tadım yapması için bir randevu alır. Öte yandan kebapçıya yazılan ceza için Fırat, kredi baş vurusunda bulunur. Bunu yaptıranın Taylan olduğunu, anlarlar.

Ancak ispat etmek için ismi geçen şahsı takibe alırlar. Taylan, restorana gelir. Telefonla konuşurken Fırat, onun konuştuğu kişinin kendilerini şikayet eden kişi olduğunu anlayıp onu yumruklamaya başlar.

O sırada içeri Arda Türkmen girer. Onların kavga ettiğini görünce, tadım yapmadan restoranı terk eder. Taylan, bu sefer madur rolü oynayıp Naz’ı etkilemeye çalışır. Fırat Naz’la birlikte, organik süt ürünleri almak için tedarikçilerle görüşmeye gider.

İkili orada, çok güzel vakit geçirir. Fırat, Arda Türkmen’in olduğu yeri bilip orada, bir Fransız tostu yapar. Arda Türkmen, tostu yapanı arar. Onun Fırat, olduğunu görünce restorana gidip tadım yapmayı kabul eder.

Sultan, Fırat’la Naz’ın birlikte olduğunu zannedip hemen yeğenini evlendirmek için kız bulur. Arda Türkmen, tadımları yapıyor ve tüm yemekleri çok beğenir. Taylan, aile yemeği yemek için Naz’ın evinde bekler.

O gelmeyince de restorana Hazım beyle gelir. Fırat ile Naz, Arda Türkmen’in yemeklerini beğendiğini öğrendikten sonra birbirlerine sarılıp birbirlerini tebrik ederken onlar içeri girer.

Aşkın Tarifi 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Taylan’la İlgili Ne Karar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler