Ana SayfaDizilerKahraman Babam 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yonca Zehra'ya Sert Çıkmak Zorunda...

İlgili Postlar

Kahraman Babam 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yonca Zehra’ya Sert Çıkmak Zorunda Kalıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Kahraman Babam, 4. yeni bölümüyle 28 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Uğur, Ömrüm’ü alıp evine götürür. Zehra, ortalığı birbirine katıp Uğur’un Ömrüm’ü zorla kaçırdığını iddia eder. Yonca, Tufan’ın susturulduğunu anlayıp kendisini büyük bir karmaşanın içinde bulur. Kahraman Babam 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yonca, Zehra’ya sert çıkmak zorunda kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yonca Zehra’ya Sert Çıkmak Zorunda Kalıyor!

Kahraman Babam 4. bölüm 2. fragmanında; Zehra, Ömrüm’ün babasıyla birlikte olmasına dayanamıyor ve Yonca’nın yanına gidip kızına Uğur’un yaklaşmasını istemediğini söylüyor. Yonca, Zehra’ya Ömrüm’ün onun kızı olmadığını yüzüne vuruyor. Menekşe ile Furkan, evlenmeye karar veriyor. Ayşe ise, kızını Furkan’la evlendirmek istiyor.

İşte Kahraman Babam 4. bölüm 2. fragmanı….

KAHRAMAN BABAM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Yonca, kapıyı açıp içeri girdiğinde mahkumun yanında Uğur’u bulamaz. Tufan, kriz geçirmeye başlar. Gerekli muayeneler yapıldıktan sonra onun, uyuşturucu krizine girdiği anlaşılır. Yonca, Uğur’la buluşur.

Uğur ona, eğer dinlerse her şeyi anlatacağını söyler. Oda kabul edince, karısının ölümüne neden olan yangından sonra çıkan yangınlarda aynı şahısları orada gördüğünü ve bu yangınların organize bir çete tarafından kundaklama olduğundan emin olduğunu anlatır.

Yavuz’un, son planladığı kundaklama olayı gerçekleşir. Kundaklama da, kurban olarak bir kaç gün önce intihar girişiminde bulunan kişi seçilir. Binada yangın çıkar. Tam da planladıkları gibi elektrik kontağından çıkmış gibi gösterilir.

Mazlum, içeride kalır. Uğur, köpeğin havlamasından içeride birinin olduğunu tahmin eder ve arkadaşıyla birlikte içeri girer. Mazlum’u, dışarı çıkarırlar. Yangın söndürüldükten sonra itfaiyeciler polislere yangının kundaklama olduğu raporunu verir.

Ayşe, kızının İlker’le arkadaşlık ettiğini öğrenir ve onun evliliğine karşı çıkar. Kızının kendisi gibi olmamasını zengin biriyle evlenmesini istediğini söyleyip ona, Furkan’ı işaret eder.

Okuldan, Ömrüm’ün babası mesleğini tanıtması için çağrılır. Uğur, kendisi yerine Cem’in gideceğini öğrenir ve onun yanına gidip ondan kendisinin gitmesi için rica eder. Cem de, kabul etmeyince Uğur onu, bir odaya kilitler.

Ömrüm, yine babasının gelmeyeceğini düşünmeye başlar. O sırada babasını karşısında görünce çok mutlu olur. Cem, Zehra’ya bu konu hakkında bir şey söylemez. Uğur, çetenin izine yaklaşır. Yonca, Tufan’la konuşurken o krize girer.

 Kahraman Babam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömrüm Babasından Ayrılmak İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler