Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz'dan Vazgeçmiyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’dan Vazgeçmiyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aşkın Tarifi, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sultan, Naz’la Fırat’ın birlikte olmasını engellemek için bir plan yapıyor. Fırat’ın sözlü olduğunu duyan Naz, Taylan’a gidip hemen evlenmek istediğini söylüyor. İkilinin nişan yüzükleri takılacağı akşam Sultan’ın ve Fırat’ın baskını ortalığı karıştırıyor. Aşkın Tarifi 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, Naz’dan vazgeçmiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Fırat Naz’dan Vazgeçmiyor!

Aşkın Tarifi 5. bölüm 1. fragmanında; Naz, Taylan’la evlenme konusunda çok kararlı değildir. Ancak Fırat’a karşı, kendi kararlarının arkasında durmak zorunda kalıyor. Fırat, artık kendisinden kaçan Naz’la yüzleşmek istiyor. Üzerinden kapıyı kilitleyip ona, Taylan’la evlenmesini istemediğini açıkça söylüyor.

İşte Aşkın Tarifi 5. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Taylan, Fırat’la Naz’ı birbirlerine sarılmış bir vaziyette görünce arkasını dönüp gidiyor. Naz, Taylan’ı üzdüğünü düşünüp büyük vicdan azabı çekiyor. Ama Taylan, Naz’ın telefonlarına cevap bile vermiyor. Öte yandan Taylan, kendisini madur göstermek için elinden geleni yapıyor.

Naz, Taylan’ın evlenince kalacakları evi bile hazırladığını kendisine sürpriz yapacağını öğreniyor. Bu da tabi Taylan’ın planların biridir. Taylan, akşam Naz’ın kendisine geleceğinden emin evinde mükellef bir masa hazırlıyor.

Fırat, kebapçının borcunu Naz’ın ödediğini öğreniyor. Teyzesine de durumu anlatıyor. Naz’ın yanında çalışıp ödeyeceğini söylüyor. Sultan, Naz’ın yanına konuşmaya gidiyor. Onu ve ailesini kebapçıya davet ediyor.

Yemekler yendikten sonra Naz, mutfağa girip kendi elleriyle tatlı yapmak istiyor. O sırada Sultan’ın Fırat’a istediği kız ve ailesi geliyor. Naz, Fırat’ın sözlü olduğunu öğrenince bozulup hemen kalkıp gidiyor.

Fırat, teyzesine yaptığı şey için çok kızıyor. Naz, Fırat’a sinirlenip gidip Taylan’a hemen evlenmek istediğini söylüyor. Taylan, yüzüğünü alıp ertesi gün Naz’ın evine gidiyor. Restoranda da aynı gün, vakfın yemeği oluyor. Fırat, yemekte herkesi etkileyen bir konuşma yapıyor.

Şebnem, Fırat’ın konuşmasını Naz’a izletiyor. Sultan ile Gülistan, Naz’ın Fırat’la nişanlanacağını zannedip yola çıkıyorlar. O sırada Fırat’da, konuşmak için Naz’ın yanına gidiyor.

Sultan ile Gülistan, içeride Fırat’ı da görünce onların nişanlandığını zannedip içeriye ellerinde sopalarla dalıyorlar. Naz, kargaşada Fırat’ın kollarında düşüp bayılıyor.

Aşkın Tarifi 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sultan’ın Fırat’la Naz’ı Ayırma Planı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler