Ana SayfaDizilerKefaret 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Vicdan Azabından Kurtulamıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Vicdan Azabından Kurtulamıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 32. yeni bölümüyle 1 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan, yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirilir. Zeynep, Sinan’a yaptıkları için çok pişman olur. Üzerine birde Münevver, Sinan’ın başına gelenlerden Zeynep’i suçlar. Sinan’ın ameliyatına giren Ahmet, ameliyatın çok üzün süreceğinin haberini verir. Kefaret 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan, iyileşiyor ancak, yaşadığı vicdan azabından kurtulamıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sinan Vicdan Azabından Kurtulamıyor!

Kefaret 32. bölüm 2. fragmanında; Sinan, ameliyattan çıkıyor. Ancak iyileşmek istemeyen Sinan’ın iyileşme süreci çabuk ilerlemiyor. Zeynep, Sinan’ın başından ayrılmıyor. Sinan ise, ayağa kalkar kalkmaz Nilay’ın mezarına gidiyor. Zeynep, iyileşse de eski Sinan’ı karşısında göremiyor. Ahmet ise, Arzu’ya evlenme teklif ediyor.

İşte Kefaret 32. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Sinan da, Zeynep’in kaldığı pansiyonda kalmaya başlar. Pansiyondakiler Sinan’ın Zeynep’e, asıldığını düşünür. İkili oradaki meraklı bakışların karşısında oyun oynamaya devam eder. Meltem, Zeynep’in arkasından okulu zora sokacak işler çevirir.

Arzu, Şule ile birlikte başka bir eve gider. Ahmet yine, Arzu’nun yerini bulmak için uğraşır. Şule’nin kardeşini bulup ona para kaptırır. Üzerine bir de, dayak yer. Şule, Ahmet’i yaralı bir şekilde bulup eve getirir.

Arzu, elleriyle Ahmet’in yaralarını pansuman eder. Şule, Ahmet’in kaptırdığı parayı alıp ona verir. Ayşe hanım, hastalığını öğrenir. Sude’yi bile tanıyamaz hale gelir. Zeynep, onunla konuşmaya gider ve ne Sude’yi ne de onu, bırakmayacağını söyler.

Daha sonra Sinan’ın yanına giden Zeynep onu, Sude’yi evlatlık edineceğini, ondan sonra da ne yapmak istiyorsa yapabileceğini söyler. Sinan, Nilay’ın evine koyduğu dinleme cihazıyla babasının sevkıyatının yerini öğrenip baskın yapar.

Daha sonra Sinan, Nilay’ın karşısına polis olarak çıkar. Nilay, onun kendisini babasını yakalamak için bir oyunun içine soktuğunu öğrenip fenalık geçirir. Sinan’a, sırılsıklam aşık olan Nilay, bu acıya dayanamayıp ilaç alıp intihar eder.

Sinan, durumu öğrenip hastaneye gider. Nilay, Sinan’ın gözü önünde hayatını kaybeder. Zeynep’de, Nilay’ın intihar haberini televizyondan öğrenir. Emre, Sinan’ın kafasını dağıtmak için onu operasyona götürür. Sinan, çelik yeleğini giymeden operasyona katılır ve ağır bir şekilde yaralanır.

Kefaret 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Ağır Bir Ameliyata Alınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler