Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sultan'ın Fırat'la Naz'ı Ayırma Planı...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sultan’ın Fırat’la Naz’ı Ayırma Planı Tutacak Mı?

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Aşkın Tarifi, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naz, Taylan’la evlenmek ister. Ancak, Fırat’ı her gördüğünde kafası karışır. Kendisine dahi itiraf etmediği duygular yaşar. Aşkın Tarifi 4. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Sultan’ın, Fırat’la Naz’ı ayırma planı tutacak mı?

Pazartesi Dizileri 2020

Sultan’ın Fırat’la Naz’ı Ayırma Planı Tutacak Mı?

Aşkın Tarifi 4. bölüm 3. fragmanında; Sultan, Naz ve ailesini kebapçı dükkanına davet ediyor. Davetin asıl amacı ise, onları Fırat’ın bile haberinin olmadığı sözlüsüyle tanıştırmaktır. Böylelikle Fırat’la Naz’ın yakınlaşmasını engellemek istiyor. Sultan, Fırat’ın Naz’la sözlendiğini düşünüp geceye elinde merdaneyle baskın düzenliyor.

İşte Aşkın Tarifi 4. bölüm 3. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Naz, magazincilerin önünde Taylan’dan aldığı evlenme teklifini kabul eder. Ancak, sonradan bu emrivakiyi kabul edemez. Bir taraftan da Taylan’a, hayır diyemez. Naz’ın çevresindeki hiç kimse halası hariç, herkes Taylan’ın şov peşinde olduğunu anlar.

Taylan’la Naz’ın evlenmesini istemez. Fırat, işinin başına geçer. Gidip Arda Türkmen’in, restorana gelip tadım yapması için bir randevu alır. Öte yandan kebapçıya yazılan ceza için Fırat, kredi baş vurusunda bulunur. Bunu yaptıranın Taylan olduğunu, anlarlar.

Ancak ispat etmek için ismi geçen şahsı takibe alırlar. Taylan, restorana gelir. Telefonla konuşurken Fırat, onun konuştuğu kişinin kendilerini şikayet eden kişi olduğunu anlayıp onu yumruklamaya başlar.

O sırada içeri Arda Türkmen girer. Onların kavga ettiğini görünce, tadım yapmadan restoranı terk eder. Taylan, bu sefer madur rolü oynayıp Naz’ı etkilemeye çalışır. Fırat Naz’la birlikte, organik süt ürünleri almak için tedarikçilerle görüşmeye gider.

İkili orada, çok güzel vakit geçirir. Fırat, Arda Türkmen’in olduğu yeri bilip orada, bir Fransız tostu yapar. Arda Türkmen, tostu yapanı arar. Onun Fırat, olduğunu görünce restorana gidip tadım yapmayı kabul eder.

Sultan, Fırat’la Naz’ın birlikte olduğunu zannedip hemen yeğenini evlendirmek için kız bulur. Arda Türkmen, tadımları yapıyor ve tüm yemekleri çok beğenir. Taylan, aile yemeği yemek için Naz’ın evinde bekler.

O gelmeyince de restorana Hazım beyle gelir. Fırat ile Naz, Arda Türkmen’in yemeklerini beğendiğini öğrendikten sonra birbirlerine sarılıp birbirlerini tebrik ederken onlar içeri girer.

Aşkın Tarifi 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat İle Taylan Arasında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler