Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Yatağında Ada'yı Görünce Şok...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Yatağında Ada’yı Görünce Şok Oluyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu, 3. yeni bölümüyle 29 haziran salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tuğçe, Ada’yı tehdit edip Bora’nın her adımını kendisine bilgi vermesini ister. Bora, Ada’daki değişikliği anlar. Tuğçe ile Rüzgar’ın planı, bekledikleri gibi sonuçlanmayacak. Baht Oyunu 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’yı yatağında görünce şok oluyor.

Salı Dizileri 2020

Bora Yatağında Ada’yı Görünce Şok Oluyor!

Baht Oyunu 3. bölüm 2. fragmanında; Tuğçe, Bora’yı elde etmek için Ada’yla iş birliği yapıyor. Tabi, Rüzgar’la da ayrılıyor. Bu ayrılık Ada’yı çok mutlu ediyor. Bora ile Tuğçe’nin aralarını yapmak için gizli bir hesaptan onunla konuşuyor. Randevuya Tuğçe’yi gönderiyor. O gece, Tuğçe uyandığında yanında Rüzgar’ı buluyor. Bora ise, Ada’yı buluyor.

İşte Baht Oyunu 3. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Rüzgar’a yakın olmak için tehditle de olsa kendisini işe aldırır. Bora, Ada’ya uzun bir sözleşme hazırlatır. Ada, altı aydan önce kovulursa bir milyon lira tazminat istediğini söyler. Bora da kabul eder.

Şirkettekiler, Ada’nın bir günden fazla Bora’ya dayanamayacağı konusunda iddiaya girer. Şirketi büyük bir dar boğazdan geçen Bora, milyonluk iş görüşmesine Tuğçe’yle gitmeyi planlar.

Ama Ada, Tuğçe’nin içeceğine uyku ilacı koyar. Tuğçe, mağazada uyuyup kalır. Bora, Tuğçe’ye ulaşamayınca yemeğe Ada’yla gitmek zorunda kalır. Onu müşterisine sevgilisi olarak tanıtır.

Ada, öyle bir konuşma yapar ki Bora, işi aldığını düşünür. Rüzgar, Tuğçe’yi mağazada bulup çıkarır. Birlikte yemeğe giderler. Tuğçe’nin elbisesi çamur olunca, tuvalette bulduğu Ada’nın elbisesini giyip Rüzgar’la birlikte yemeğe katılır.

Rüzgar, bilerek Ada’ya likörlü çikolata verir. Oda, sarhoş olup Bora’yı rezil eder. Bora, Ada’yı işten kovar. Ona 1 milyonluk çekini de verir. Ama Ada, kabul etmez. Müşterisi ise gelip, işi ona verdiğini açıklar.

Bora, Ada’yı tekrar işe alır. Şirkettekiler Ada’yı tekrar şirkette görünce çok şaşırır. Tuğçe, kendisine hazırlattığı masayı Bora’nın Ada’ya verdiğini görünce deliye döner. Elif, dayısından doğum günü partisine Ada’yı da getirmesini ister.

Tuğçe ile Rüzgar, Ada’yı doğum günü partisinde görünce ikinci şoklarını yaşar. Rüzgar, Tuğçe’nin kulağına Ada ile ilgili bir şey söyler. Tuğçe, havuz başında Ada’nın üzerine yürür. Bora, yetişip Ada’nın havuza düşmesine engel olur.

Baht Oyunu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tuğçe Ada’dan Casusluk Yapmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler