Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Çağla'ya...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra İle Ozan Çağla’ya Yakalanıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Aşk Mantık İntikam, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Esra’yı işe almayı kabul ediyor. Ancak, onu bıktırmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Şirkette müşteri verileri çalınıyor. Ozan bunu, Esra’nın yaptığını düşünüyor. Ama onun yapmadığı ortaya çıkıyor. Ozan, Esra’dan özür dileyecek mi? Aşk Mantık İntikam 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra ile Ozan, Çağla’ya yakalanıyor.

Cuma Dizileri 2020

Esra İle Ozan Çağla’ya Yakalanıyor!

Aşk Mantık İntikam 3. bölüm 1. fragmanında; Zümrüt, Ekrem’i kızının beğeneceği şekilde tarzını değiştiriyor. Ozan, Esra’yı çevresinde görmeye tahammül edemiyor. Esra ile Ozan, terasta aşk üzerine konuşurken Çağla, içeri giriyor ve onları samimi bir şekilde görüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 3. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, Esra’nın iş başvuru formunu yırtıp atıyor. Ama toplantıya katılan diğer yöneticilerin Esra’yı onaylamasından sonra onu işe almaya mecbur kalıyor. Esra, işe çağrıldığını duyunca sevinçten havalara uçuyor. Çınar, Esra’dan hoşlanmaya başlıyor. Ama, henüz itiraf edemiyor.

Ozan, Esra’yı yıldırmak için elinden geleni yapıyor. Ona tüm zorlu ayak işlerini yaptırıyor. Kuru temizlemeden Ozan’ın elbiselerini alan Esra, onları onun evine bırakıyor. Orada, ona aldığı ilk hediyeyi görüyor ve Ozan’ın hala o hediyeyi sakladığı için mutlu oluyor.

O sırada Ozan içeri giriyor ve onun orada olduğundan bile haberinin olmadığını söyleyip Esra’yı evinden kovuyor. Zorlu bir günün sonunda Esra, evine üzgün bir şekilde gidiyor. Ekrem’in içkisinden içen Esra, Ozan’dan intikam almak için şirkete gidiyor.

Onun arabasını bulup üzerine ‘Şerefsiz’ yazmak istiyor. Ancak birilerinin geldiğini görünce sadece ‘Sere’ yazabiliyor. Aynı gece şirkete bir hırsız giriyor ve müşteri verilerini çalıyor. Ozan, Esra’nın kartıyla şirkete giriş yapıldığını öğrenince verileri çalanın o olduğunu zannediyor.

Esra ile Ekrem, karakola götürülüyor. İki kardeş arabaya yazdıkları yazıdan dolayı orada olduklarını zannediyor. Çınar, Esra’nın kartını kaybettiğini ve akşam onun kartıyla şirketten çıkış yaptığını söyleyince Ozan, güvenlik kameranın görüntülerinden hırsızı buluyor.

Ozan, arkadaşından Esra’yı arayıp şirket adına ondan özür diletiyor. Ama Esra, Ozan’ın kendisini arayıp özür dilemeden şirkete gelmeyeceğini söylüyor. Kapı çalıyor ve Esra, kapının önünde Ozan’ı görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler